Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Απόλλωνος 11-Δελφοί-330.54 και

Ρ.Κοντορήγα 12,΄Αμφισσα 331.00

ΤΗΛ:2265351330, 2265022905

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

          Ο Δήμος Δελφών και η Επιτροπή Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις βαθύτατες ευχαριστίες τους  στην Α.Ε ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ , για την ενίσχυση των  κοινωνικών  Παντοπωλείων  με τη δωρεάν παραχώρηση 578 κιλών  κοτόπουλα.

            Ευελπιστούμε ότι η  αναφερόμενη Εταιρεία θα εξακολουθήσει να στηρίζει την προσπάθειά μας για ανακούφιση των συνανθρώπων μας που πλήττονται, με τον ίδιο ζήλο και ευαισθησία και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.  Εκφράζουμε ιδιαίτερες τις ευχαριστίες μας στον εκπρόσωπο της Α.Ε  κ.Γρηγόρη Κοντοχρήστο ο οποίος έχει αγκαλιάσει με ιδιαίτερη  και συνεχή  αγάπη το έργο των κοινωνικών παντοπωλείων του Δήμου μας  

                                                                               
Δελφοί, 01.10.2013
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
          
Ελένη (Λέλα)Μπακολουκά
Αντιδήμαρχος Δελφών
Κοιν/ση:

κ. Γρηγόριο Κοντοχρήστο

Εκπρόσωπο της ΑΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΥ

Μανάγουλη-Δωρίδας

Ε.Δ

1.Δήμαρχο Δελφών

κ.Νικ.Φουσέκη,Δήμαρχο Δελφών

Πλ.Κεχαγιά- ΄Αμφισσα-331.00

2.Μέλη της Επιτροπής Δημοτικού

Κοινωνικού Παντοπωλείου Δελφών

Λ.Μ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΛΟΥΚΑ ΞΕΧΝΑΕΙ Ή ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ , ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΩΠΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΠΗΓΕ ΕΝΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΙΧΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΛΕΛΑ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΜΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ.