Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ηχηρό «όχι» στη φορολόγηση των αγροτεμαχίων


Ούτε ένα ευρώ δεν δέχονται να πληρώσουν για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων οι αγρότες τις Κρήτης. Αυτό φαίνεται να προέκυψε από την χθεσινή Παγκρήτια συνάντηση που είχαν αγρότες και κτηνοτρόφοι στο Τυμπάκι αναφορικά με την φορολόγηση των αγροτεμαχίων που εξετάζει η κυβέρνηση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτό που αποφασίστηκε ήταν η κατηγορηματική αντίθεση σε κάθε φορολόγηση των αγροτεμαχίων αλλά και εκ νέου συνάντηση στα μέσα της εβδομάδας, προκειμένου να αποφασιστεί το ενδεχόμενο δυναμικών κινητοποιήσεων.

Δεν δεχόμαστε να πληρώσουμε ούτε ένα ευρώ, ούτε για γεωργική αλλά ούτε για κτηνοτροφική έκταση, ανέφερε χαρακτηριστικά, o γραμματέας της ομοσπονδίας των παραγωγών Γιώργος Ντισπυράκης.

Πηγή: www.prismanews.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ κ.λ.π. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΣΑΒΡΑΧΑ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ {δικοι τους ειναι κι αυτοι} ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ! ΑΜ ΕΤΣΙ ΑΜΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΙ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ ΘΑ ΓΙΝΩ κυρ.ΣΤΟΥΡΝΑΡ Μ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ? ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΩΡΑ !!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΑΙ !!!!