Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Το «άλλο άκρο» για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι οι… Αντιμνημονιακοί!

SAMARAS-BENI

του Γιώργου Δελαστίκ
Σαφέστατος ήταν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την Ουάσιγκτον. Προσδιόρισε ποιους θεωρούν «άλλο άκρο» αυτός και η κυβέρνηση του:
«Από τη μια πλευρά η περίπτωση της Χρυσής Αυγής και από την άλλη πλευρά μια ακραία αντιπολίτευση, που ζητάει έξοδο από το ευρώ και έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ», δήλωσε ο πρωθυπουργός σε αμερικανικό ακροατήριο, προσδιορίζοντας τα «δύο άκρα» εναντίον των οποίων επιτίθεται.
Αφού, δηλαδή, ο Αντώνης Σαμαράς είχε διαμηνύσει στον ελληνικό λαό διά στόματος του στενότατου συνεργάτη του Χρύσανθου Λαζαρίδη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εκτός συνταγματικού τόξου», τώρα ανέλαβε ο ίδιος ο πρωθυπουργός να μας ανακοινώσει ότι είναι ίδιο πράγμα οι νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής και όλοι οι Έλληνες που τάσσονται εναντίον του ευρώ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ!
 Όλοι, δηλαδή, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς αλλά και κάποιοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ -πιθανότατα η πλειοψηφία των Ελλήνων ή κάπου εκεί κοντά- συμπεριλαμβάνονται κατά τον Αντώνη Σαμαρά στο «άλλο άκρο»! Ο πρωθυπουργός τούς βάζει στο ίδιο τσουβάλι με τους νεοναζιστές! Με άλλα λόγια, όποιος αρνείται να υποταχθεί στη μνημονιακή πολιτική υποτέλειας του Σαμαρά ανήκει στο «άλλο άκρο», πολιτικά ταυτόσημο με τους νεοναζιστές!«Σφαίρες» και «σκυλολόι»
Όχι και τόσο ταυτόσημο, πάντως, όπως μας πληροφορεί ο πρωθυπουργός διά της γραφίδος ενός άλλου στενότατου συμβούλου του, του Φαήλου Κρανιδιώτη, εκλεγμένου μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο οποίος ανέλαβε να διευκρινίσει στους χρυσαυγίτες, μέλη και ψηφοφόρους, τι ακριβώς εννοεί ο Αντώνης Σαμαράς.
Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: