Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ορκωμοσία Περιφερεια​κού Συμβούλου Περιφέρεια​ς Στερεάς Ελλάδας Π.Ε. Φωκίδας κυρίου Ιωάν.Γ.Ράμ​μου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ορκωμοσία Περιφερειακού Συμβούλου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Π.Ε. Φωκίδας κυρίου Ιωάν. Γ.Ράμμου.
Σε συνέχεια της απόφασης του πολυμελούς Πρωτοδικείου Λαμίας (29-11-2010), της απόφασης του Περιφερειάρχη Στ. Ελλάδος (19-09-2013) και σύμφωνα με τον κανονισμό εσωτερικής λειτουργίας της Περιφέρειας, ο κος Ιωαν. Γ. Ράμμος ορκίστηκε την Δευτέρα 30-09-2013 Περιφερειακός Σύμβουλος, στη θέση του παραιτηθέντος κου Κων. Παπαθανασίου.
Ο κος Ιωάν. Ράμμος συμμετείχε στις Περιφερειακές εκλογές του 2010 στο συνδυασμό του κου Αθ.  Χειμάρα, Π.Ε. Φωκίδας με υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη τον κο. Κων. Παπαθανασίου.  Ήταν πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στην Π.Ε. Φωκίδας αλλά λόγω του εκλογικού νόμου, δεν συμμετείχε μέχρι τώρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Ο κος Ιωάννης Ράμμος κατάγεται και διαμένει στον Άγιο Γεώργιο Άμφισσας.  Σταδιοδρόμησε για 36 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία (Π.Α.) ως ιπτάμενος μαχητικών αεροσκαφών και σε επιτελικές, νευραλγικές και διοικητικές θέσεις της Π.Α.. Αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Αντιπτεράρχου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με συγκίνηση πληροφορηθήκαμε.... έτσι θα περιέγραφε η κοινωνική στήλη του 30 την είδηση....
Σήμερα όμως, σε ένα φαύλο πολιτικό σύστημα, γεμάτο κουρασμένους και αποστράτους, που εναλλάσσονται μεταξύ τους ρόλους και θέσεις,
αυτό , δεν λέει τίποτα.
Ένας ακόμη απο τους ίδιους.
Τίποτα παραπάνω.

ΑΓΡΟΤΗΣ είπε...

AFΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ