Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Φωκίδα: Βρέθηκε το όπλο του αστυνομικού που δολοφονήθηκε από τους δραπέτες των Τρικάλων


Tο όπλο του αδικοχαμένου αστυνομικού που δολοφονήθηκε στο Δίστομο, από τους αδίστακτους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, εντοπίστηκε σε χωριό της Φωκίδας.
Μετά από πληροφορίες που έφτασαν στην αστυνομία, οι αρχές εντόπισαν το G3 στην άκρη ενός δρόμου έξω από το χωριό Φιλοθέη, στη Φωκίδα.

Το όπλο διαπιστώθηκε ότι ανήκει στον 36χρονο Γιώργο Ανδριτσόπουλο, τον αδικοχαμένο αστυνομικό, που δολοφονήθηκε στο Δίστομο μετά από συμπλοκή με τους επικίνδυνους δραπέτες.

Αντικείμενο έρευνας για τους αστυνομικούς είναι και ένα αυτοκίνητο που βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το χωριό και φέρεται να χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες.

Να σημειωθεί ότι στο χωριό Φιλοθέη είχαν εντοπιστεί για τελευταία φορά οι δραπέτες όταν μπήκαν σε σπίτι και έκλεψαν ένα λευκό Μitsubishi.

Οι κακοποιοί είχαν μπει στο σπίτι ξημερώματα, από ανασφάλιστο παράθυρο του πρώτου ορόφου και άρπαξαν τα κλειδιά του φορτηγού, 300 ευρώ, καθώς και τρία παντελόνια.

Στη συνέχεια διέφυγαν με το αυτοκίνητο, τύπου 4x4.

Όπως περιέγραψε ο ιδιοκτήτης του φορτηγού, ο θόρυβος από τη μηχανή τον ξύπνησε και ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με το nafpaktianews, η αστυνομία ερευνά και ένα σπίτι στο Τειχίο Δωρίδας που πιθανόν οι δραπέτες να χρησιμοποίησαν ως κρησφύγετο.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης - Παναγιώτης Σπυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: