Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΦΩΚΙΔΑ-ΑΝΩ ΣΕΡΓΟΥΛΑ… Περικυκλωμένοι οι 5 Αλβανοί δραπέτες - Με το δάχτυλο στη σκανδάλη οι αστυνομικοί!

Ναυπακτία: Σε στενό κλοιό βρίσκονται οι φονιάδες-δραπέτες των φυλακών Τρικάλων  Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό

Σε στενό κλοιό οι αδίστακτοι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων - Ενισχύεται η αστυνομική δύναμη στην περιοχή και στήνονται νέα μπλόκα από πάνοπλους αστυνομικούς...
Υπό τον συντονισμό του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Νίκου Παπαγιαννόπουλου συνεχίζεται η αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας, για τη σύλληψη των 5 αδίστακτων δραπετών των φυλακών Τρικάλων, που έχουν σκοτώσει δύο ανθρώπους από την ημέρα που κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του nafpaktianews.gr o κλοιός σφίγγει γύρω από τους δράστες, ενώ μια μικρή ομάδα εξ αυτών φέρεται να έχει ξεκοπεί σε χωριό της περιοχής Άνω Σεργούλα του δήμου Δωρίδας και συγκεκριμένα στο χωριό Παλιοχωράκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες έρχονται νέες ενισχύσεις από την Αθήνα, για να αποκλειστούν περισσότερα σημεία στην ορεινή Ναυπακτία και Δωρίδα, με την τελική επέμβαση να θεωρείται θέμα ωρών...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΛΩΣ !!! 5 ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΗΓΑΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ !!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ! ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ . ΟΙ 5 ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ , ΔΙΟΤΙ ΑΜΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΦΥΛΑΚΗ , ΘΑ ΞΑΝΑΑΠΟΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΘΩΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΟΛΩΝ ΚΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΩΤΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟ! 5 ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΕΝΑ ΠΗΓΑΔΙ !!!!!!!!