Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Πακιστανική πρωτοχρονιά στην πλατεία συντάγματος Αθήνα φωνάζοντας ,"Εδώ είμαι Μητσοτάκη Μ.λ.κ." (Από τα Παραλειπόμενα των Μ.Μ.Ε)

 



Χίλιοι μπορεί και δυο χιλιάδες Πακιστανοί , με την Πακιστανική σημαία να ανεμίζει ψηλά, ΑΝΔΡΕΣ μόνον, έκαναν κατάληψη στην πλατεία Συντάγματος την Πρωτοχρονιά για να διαδηλώσουν – διασκεδάσουν χωρίς μάσκες και τήρηση των αποστάσεων. Αργότερα αναρτήθηκε βίντεο στο twitter που οι Πακιστανοί προκαλούσαν τον Ελληνα Πρωθυπουργό «Εδώ είμαι Μητσοτάκη», και τον αποκαλούσαν με την γνωστή ελληνική βρισιά. Ακούσατε, είδατε τίποτα στους δέκτες TV ? Τα 60 πρόστιμα που κόπηκαν είναι σταγόνα στον ωκεανό αφού οι Πακιστανοί ήσαν σχεδόν δυο χιλιάδες. Κοροϊδία. Έπρεπε να κόψουν λίγα πρόστιμα για τα μάτια του κόσμου. Η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα. Δεν άνοιξε ρουθούνι κύριε Θεοδωρικάκο εν αντιθέσει με το τι έγινε με τους "θεματοφύλακες" του Συντάγματος !!!! Είμαι σίγουρος οτι η αστυνομία θα είχε επέμβει σε συγκέντρωση "Μακεδονομάχων" 'οπως ειρωνικά αποκαλούν τους πατριώτες Έλληνες και στο σύνθημα η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ασχέτως αν φορούσαν μάσκες ή κρατούσαν αποστάσεις....!!!
Μπορεί οι μετανάστες να μην παίρνουν μέτρα προστασίας, όμως η πολιτική ορθότητα απαγορεύει να ανακοινώνεται πόσοι από αυτούς νοσηλεύονται στις ΜΕΘ .!!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ τίποτε άλλο ....

Αλιεύματα διαδικτύου

1 σχόλιο:

ΙΤΙΟ είπε...

Μα ,επρεπε να προστατευθουν οι " επενδυτες" του ΤΣΙΠΡΑ!!