Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Αποχώρηση του Θανάση Παναγιωτόπουλου από την κεφαλή της δημοτικής παράταξης "Ανανεωτική δύναμη δήμου Δελφών"

 






" Έχω ήδη αποφασίσει ότι δεν θα διεκδικήσω εκ νέου τη θέση του
Δημάρχου Δελφών το έτος 2023 " 

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα για τους Δελφούς .
Ο απερχόμενος υπήρξε αξιοπρεπής, διαλεκτικός και αποτελεσματικός σαν δήμαρχος .

Καιρός να αναλάβει η Σοφία Αναγνωστάκου τα ηνία της παράταξης .
Είναι μαχητική και ικανή να ηγηθεί αξιοπρεπών ανθρώπων με σκοπό την διεκδίκηση της δημαρχίας στις επόμενες εκλογές, πράγμα που θα εξαρτηθεί βεβαίως και από τον Θανάση Παναγωτόπουλο ..

Καλή τύχη σε όλους

Ανώνυμος είπε...

...Σε θυμαμαι σαν προεδρο του συλλόγου "Ελιά", να τρέχουμε στα βουνά να προσδιορίσουμε χώρους κατάλληλους για τους "Ηχους του δάσους", Γαρδενίτσα, Λιανοκλάδι,Καπσίτσα,Αγία Τριάδα που καθιερώθηκε τελικά λόγω ασφάλτινης πρόσβασης και νερού... Οταν ξυπνούσες πρώτος απ'όλους και κοιμόσουν τέυταίος ελέγχοντας χημικες τουαλέτες, πυρασφάλεια και τυχόν σκουπίδια που παρεσερνε ο αερας... Καλή δύναμη Θανάση και καλή συνέχεια.
Γ.Δ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι, πράγματι, πρόκληση να ομιλεί ο πρώην για πρόοδο και ανάπτυξη. Με τις αμέτρητες ζημίες που προκάλεσε στο τόπο, όφειλε να παραιτηθεί και από δημοτικός σύμβουλος. Αν συνεχίσει την ώριμη σκέψη του, ίσως ολοκληρώσει την απόφασή του.

Ανώνυμος είπε...

Θανάση, θεωρώ ότι το τελικό πρόσημο της πορείας σου είναι θετικό για το Δήμο και τη Φωκίδα γενικότερα. Να συνεχίσεις την προσφορά σου από οποιαδήποτε θέση είσαι με το ήθος και την αξιοπρέπεια που διαθέτεις. Μην αφήνουμε χώρο για τα γνωστά τρωκτικά του Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Αντικειμενικα, ησουν πολυ καλυτερος σε συλλογους παρα ως δημαρχος, παρα τις καλες προθεσεις σου..να συνεχισεις διαφορετικα, γιατι αλλο η προσφορα και αλλο η διοικηση