Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Ανταπάντηση στο δημοσίευμα του κ. Ν. Μίχου από την κ. Μ. Καπαρέλη


Απάντηση στο δημοσίευμα του Αντιδημάρχου Ν.Μίχου για την παραλία Βραχάκια , εικόνες σήμερα 19-4-2019 –fake news

Σας ερωτώ εκ νέου κ. Αντιδήμαρχε για την υποψηφιότητα της παραλίας «Βραχάκια» στην Κίρρα ,  στο πρόγραμμα Γαλάζιες σημαίες έτους 2019;
 Aγωνιάτε να παρουσιάζετε ανύπαρκτο έργο  , αναφορικά με την παραλία «Βραχάκια» στην Κίρρα,  και συνεχίζετε να μην την  συμπεριλαμβάνετε  στο πρόγραμμα , όπως και το έτος 2018 και διαφαίνεται  περίτρανα στην έκδοση του χρηματικού εντάλματος ΒΑ717/2019 με ημερομηνία 15-4-2019 (το οποίο υποβάλλω προς ενημέρωσή σας).
Η πληρωμή αφορά τις τέσσερις (4) υφιστάμενες προτάσεις , ποσού 1720,00 ευρώ (430,00 ευρώ  για κάθε μία) και ισχύουν από το έτος 2012.

Mηδενικό πρόσημο σ’ όλα τα επίπεδα για την Κίρρα κύριε Αντιδήμαρχε που αγωνιάτε προκλητικά και σπεύσατε να απαντήσετε χωρίς καμία τεκμηρίωση και παρουσίαση δημόσιων  εγγράφων και πραγματικού «ιδρώτα» για υλοποίηση έργου  , αν και υπάρχουν διαθέσιμα προς το καθένα στο πρόγραμμα Διαύγεια του Δήμου Δελφών.
Οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει και είναι πολύ μικρού ποσού (εκτυπώσεις κτλ) σας εκθέτουν , όπως σας  εκθέτει και η διαχείριση όλου του πεδίου  αρμοδιότητός σας ( προμήθειες αθλητικού υλικού , αδειοδοτήσεις  γηπέδου εις βάρος της αθλούμενης νεολαίας και ειδικά μαθητών).
Η τεκμηρίωση και η παρουσίαση έργου συνοδεύεται πάντα από παραγόμενο έργο και δημόσια έγγραφα  και υστερείτε   πανηγυρικά.
Δεν εξαργυρώνετε αντάξια την αντιμισθία που σας καταβάλλει ο Δήμος  Δελφών  και αγωνιάτε να την διατηρήσετε , σε αντίθεση με ενεργούς πολίτες που παρακολουθούν  την τοπική αυτοδιοίκηση και παρεμβαίνουν , εμπνεόμενοι  από ειλικρινή και ανιδιοτελή προσφορά , έχοντας σαφή  επαγγελματικό προσανατολισμό.

Αποτέλεσμα λοιπόν όλων των πολλών !! ενεργειών , είναι να παραμένουμε στις υφιστάμενες τέσσερις (4) Γαλάζιες σημαίες που  ισχύουν από το 2012 στο Δήμο Δελφών( Αγκάλη- Τροκαντερό, Μαϊάμι, Άγιοι Πάντες και Καλαφάτης στο Γαλαξίδι)

Μαίρη Καπαρέλη
Υποφ. για την Κοινότητα Κίρρας







1 σχόλιο:

Ιτιώτης είπε...

Η παραλία μια χαρά φαίνεται στις φωτογραφίες. Μακάρι να πιάσει η μικρή μουριά.

Για το κείμενο και το τιμολόγιο δεν κατάλαβα και πολλά. Πρέπει να έχουν Γαλάζια Σημαία (430ευρώ;) τα Βραχάκια;