Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

«Βελανίδια να μάζευε όλος αυτός ο κόσμος που κάθεται θα είχε αναστηθεί η ύπαιθρος!»


Πηγαίνοντας να ψωνίσουμε τις τελευταίες φορές κρέατα από σούπερ-μάρκετ διαπιστώσαμε ότι όλα τα χοιρινά είναι ολλανδικής παραγωγής ενώ τα μοσχαρίσια γαλλικής.

Και συνειδητοποιεί κανείς το μέγεθος της προδοσίας των πολιτικών μαριονέτων που δουλεύουν εις βάρος της Ελλάδας και υπέρ των ξένων αφεντικών τους.

Γνωστός πολιτικός μεγάλου κόμματος που εξειδικεύεται στα θέματα γεωργίας και κτηνοτροφίας σε συζήτηση που είχαμε κάνει, μας είχε πει ότι όλη η νομοθεσία βάζει εμπόδια στο να αναπτυχθεί η κτηνοτροφία στην χώρα μας και να αναζωογονηθεί έτσι η επαρχία της χώρας. Κι όταν τον ρωτήσαμε προβοκατόρικα «γιατί συμβαίνει αυτό;» μας απάντησε «ο τζίρος εισαγωγών μοσχαρίσιου κρέατος από την Γαλλία είναι 700.000.000 € (σ.σ."Η": αν θυμόμαστε καλά το νούμερο). Τι είναι για τον μεγαλοεισαγωγέα να "χώσει" και 2.000.000 € στον Υπουργό για να τα μπλοκάρει όλα;»!!!

Έτσι λοιπόν, η ελληνική επαρχία αργοπεθαίνει τρώγοντας χοιρινά και μοσχαρίσια κρέατα εισαγωγής...

Το μέγεθος της προδοσίας είναι τεράστιο. Όμως αντίστροφα, τεράστιες είναι και οι δυνατότητες ανάπτυξης που μπορεί να προκύψει με μία πατριωτική κυβέρνηση στο τιμόνι!

Θυμόμαστε αγράμματο χωρικό που μάζευε "κλαδαριές" από βελανιδιές για τα κατσικάκια που είχε για προσωπική εκμετάλλευση και επισήμανε ο ...αγράμματος τον πλούτο των βελανιδιών που πάει χαμένος και μας δίνει τζάμπα η φύση και τα οποία θα μπορούσαν να ήταν κορυφαία διατροφή για την κτηνοτροφία γενικότερα. «Βελανίδια να μάζευε όλος αυτός ο κόσμος που κάθεται θα είχε αναστηθεί η ύπαιθρος!» είπε ο ...αγράμματος...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρέατα εισαγωγής τρώτε εσείς,οι αστοί ξεφτιλες των τρεις κ εξήντα ...

Captain Ilias Katsanis είπε...

In addition to have the peasants collecting velanidia
We need to develop a number of processes related to harvesting livestock and production.
Please work harder to point out the problem (which you apparently did) but also the best solution among many solutions...0