Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Νέα καθημερινή εφημερίδα για την Φωκίδα στα σκαριά!


Μία νέα καθημερινή εφημερίδα είναι προ των πυλών στην περιοχή μας.

Πίσω από αυτήν την κίνηση βρίσκονται δύο έμπειροι στον χώρο άνθρωποι:

 ο εκδότης Ευάγγελος Μυταράς  (εταιρία ΑΡΧΕ-ΤΥΠΟ) ο οποίος εκδίδει εδώ και 17 χρόνια την βραβευμένη εβδομαδιαία εφημερίδα "Εν Δελφοίς" 

και ο μέχρι πρότινος συνιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας AMFISSAFACE,τέως  ειδικός σύμβουλος του νυν Δημάρχου & υπεύθυνος γραφείου τύπο αλλά και υποψήφιος ΜΔΕ στις σύγχρονες δημοσιογραφικές σπουδές στο ΕΑΠ, Ηλίας Τσίγκας.

Δύο άνθρωποι προερχόμενοι από δύο διαφορετικούς πολιτικούς χώρους θα δώσουν σίγουρα μία νέα οπτική γωνία στην καθημερινότητα μας....

Να υπενθυμίσουμε πως στην περιοχή μας τόσα χρόνια διαθέτουμε  μόνο μία εφημερίδα η οποία φροντίζει για την  καθημερινή μας ενημέρωση.

Καλή επιτυχία να έχουν στο δύσκολο αυτό επιχείρημα της σωστής και αντικειμενικής πληροφόρησης. 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΟΓΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Με την ίδια γραμματοσειρά της γνωστής "Καθημερινής";

Εκατομμύρια γραμματοσειρές υπάρχουν, γιατί να αντιγράψετε;

Ανώνυμος είπε...

Όταν ένα έντυπο(!!!;;;) ενημέρωσης χρηματοδοτείται και δεν είναι κερδοφόρο, σημαίνει ότι δεν σκοπεύει ποτέ τις ανάγκες σας, παρά μόνον κυρίως τις ανάγκες του χρηματοδότου. Όντως εκλογοφυλλάδες που θα παραμείνουν μελλοντικά μόνον στην ηλεκτρονική τους μορφή.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υπόθεση από εδώ και πέρα.
Όσο θα πλησιάζουμε προς τις εκλογές και επειδή κανένας από τους αποχωρούντες αιρετούς δεν έχει κάνει έργο, θα δούμε πολλά χέρια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας να ψάχνουν σανίδα σωτηρίας. Βέβαια, όπως λένε, οι πνιγμένοι απ΄τα μαλλιά τους πιάνονται.
Γιατί όμως επιμένουν να είναι πάλι στις καρέκλες τους ; μήπως δεν είναι μόνο η καρέκλα και υπάρχει χρηματέξ όπως έλεγε ο Παπαγιαννόπουλος ; Δεν δικαιολογείται διαφορετικά. Γιατί δεν φεύγουν οικειοθελώς νάχουν και τα μούτρα τους καθαρά. Αυτή η επιμονή είναι πολύ ύποπτη.
Ποιός πληρώνει τις νέες εφημερίδες ; Ο κουμπάρος του Δημάρχου ; σαν τυπογράφος και εκδότης ; ή ο ιδιαίτερος του Δημάρχου που τάχα τον έδιωξε για να αναλάβει την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ;
Ποιός θα μας πεί τι παιχνίδια παίζονται ; Δεν τους φθάνουν τα χάλια που μας έφεραν οι παντοειδείς σωτήρες της καταστροφής ;