Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΑΜΦΙΣΣΑ - Σάββατο 18:00: ο Μάκαρος στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς !




Αύριο Σάββατο η  ομάδα της πόλης δίνει το πιο σημαντικό της παιχνίδι για την είσοδο στον τελικό των play-off και διεκδικεί την άνοδο της στην Γ εθνική 24 χρόνια μετα.στηριξτε την προσπάθεια μιας χρονιάς με την παρουσία σας αύριο 18:00 στο γήπεδο!

Εαν θα μπορουσα να χαρακτηρίσω τον αγωνα με την Μαλεσινα το Σαββατο,θα ελεγα ειναι ενα παιχνίδι χωρις αυριο...παιχνίδι σταθμος για την ΑΜΦΙΣΣΑ..Στις 18.00 το απογευμα του Σαββατου οι μασκες πεφτουν και εσεις πραγματικα που αγαπατε την ομαδα μας θα είστε εκει στο γηπεδο να μας βοηθήσετε με την παρουσια και την φωνη σας.
Αγκαλιάστε την ομαδα μας και ανεβάστε την ψηλα εκει που τις αξιζει..σας περιμενουμε ολους σας στο Χριστολιας Καμπερακης,μικρούς και μεγάλους,γιατι ειστε κομμάτι αυτής τις ομαδας τις ομαδας μας....
Καλη επιτυχια ΑΜΦΙΣΣΑ

ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5-5-2018 ΣΤΙΣ 18.00
Καλούμε τους φιλάθλους της Άμφισσας να ενισχύσουν με την παρουσία και τη δική τους φωνή την ομάδα μας, στον aγώνα με τη Μαλεσίνα στο Xristolias Kaberakis. Ένα βήμα πριν τον τελικό της ΕΣΚΑΣΕ, αξίζει να σταθούμε δίπλα στους αθλητές μας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: