Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στην ΝΟΔΕ Φωκίδας - Ανακοίνωση υποψηφιότητας κ.Δημητρίου Τζήμα




ΤΖΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΙΤΕΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
Ιτέα, 10/4/2018
ΠΡΟΣ:
1.Μέλη Νέας Δημοκρατίας
2. ΜΜΕ Νομού Φωκίδας
3. Πολίτες Νομού Φωκίδας
Θέμα: «Ανακοίνωση υποψηφιότητας για το αξίωμα του προέδρου ΝΟΔΕ Φωκίδας»
Αγαπητοί φίλοι και φίλες της Νέας Δημοκρατίας,
Αγαπητοί μου συμπολίτες,
Με την παρούσα επιστολή, σας γνωστοποιώ ότι στις εσωκομματικές εκλογές την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 θα είμαι υποψήφιος για το αξίωμα του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Φωκίδας.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιτέα, όπου κατοικώ και εργάζομαι ως λογιστής-φοροτεχνικός και σύμβουλος Ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων.
Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ως φοιτητής της ΑΣΟΕΕ αποφάσισα να ασχοληθώ με τον φοιτητικό συνδικαλισμό και αργότερα να διατελέσω ακόμα και πρόεδρος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΑΣΟΕΕ και στην πορεία μέλος της ΚΕ ΟΝΝΕΔ, ζώντας έτσι, τις σημαντικές στιγμές της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.
Με το πέρας των σπουδών μου εργάστηκα ως ασφαλιστικός σύμβουλος μεγάλου πολυεθνικού ομίλου, ως σύμβουλος Ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων σε αναπτυξιακή εταιρία της Αθήνας και ως σύμβουλος του υπουργού Εθνικής Άμυνας για θέματα διεθνών σχέσεων κατά την περίοδο 2014 – 2015.
Επιστρέφοντας στον τόπο μας, ασχολήθηκα και ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά. Μέσα από το επάγγελμα μου, την ενασχόληση μου με τον τοπικό αθλητισμό και την καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου, έχω τη δυνατότητα να γνωρίζω τα προβλήματα της καθημερινότητας, τις δυσκολίες αλλά και τα όνειρα του κάθε φίλου και φίλης ξεχωριστά.
Όλα τα παραπάνω, λειτουργούν ως πυξίδα για την πορεία μου. Σας διαβεβαιώνω ότι τα «θέλω» και οι αξίες μας είναι κοινές.
Στόχος μου είναι η ανάπτυξη, η ευημερία, η κυριαρχία των ιδεών μας και τελικώς η συντριπτική νίκη της παράταξής μας στο Νομό μας.
Την Κυριακή 13 Μαΐου νικητής θα αναδειχθεί μόνο ο τόπος μας, με πρωταγωνιστή την Νέα Δημοκρατία.
Σας ευχαριστώ
Δημήτριος Τζήμας

Δεν υπάρχουν σχόλια: