Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Ο Άρχοντας...Ρομά!

Ο Άρχοντας...


Λαμία 2017 !! Είσοδος πόλης (κόμβος Ξηριώτισσας σήμερα Σάββατο 30/9/2017 και ώρα 11:45) Ρομά (γιατί αν τον πω αλλιώς θα με πούνε ρατσιστή) φορτωμένος με παλιοσίδερα έτοιμα να πέσουν στο πορτ-μπαγκαζ ΙΧ αυτοκινήτου με την πόρτα να "ανεμίζει" στον αέρα.
Χωρίς φλας, χωρίς στοπ και υποθέτω χωρίς ασφάλεια-δίπλωμα-ΚΤΕΟ.
Εγώ όμως ο ιθαγενής πρέπει να έχω απ 'όλα! Γιατί αλλιώς θα με βρει η τροχαία, η εφορία και όποιος άλλος του κρατικού μηχανισμού και θα με τρέχει με πρόστιμα, με αυτόφωρα, με κατασχέσεις στον τραπεζικό μου λογαριασμό κλπ κλπ.
Φυσικά και δεν ζητάω να γίνω σαν τον "φίλο" Ρομά αλλά δεν μπορώ να το κρύψω... τον ζηλεύω!
Έχει πρόσβαση σε δωρεάν υγεία και σε επιδόματα, η αστυνομία δεν ασχολείται μαζί του γιατί και να ασχοληθεί "παρακάτω" θα βγει καθαρός, η εφορία δεν τον ακουμπά και ας διακινεί το μεγαλύτερο μέρος του παραεμπορίου, είναι άρχοντας! 
Εγώ πληρώνω τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιστρα, ΚΤΕΟ, ΕΦΚΑ, φόρους επί φόρων και φροντίζω το πρωίνα φεύγω από το σπίτι πριν ξυπνήσουν τα παιδιά και μου ζητήσουν 2 ευρώ για κουλούρι στο σχολείο γιατί είναι εκτός προϋπολογισμού. Αλλά το παίζω άρχοντας!
Τώρα ποιος από τους δύο είναι ας το απαντήσει η πολιτεία μας που υποτίθεται εφαρμόζει βάσει Συντάγματος την ισονομία....
ένας αναγνώστης "Άρχοντας"

Δεν υπάρχουν σχόλια: