Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Ανακοίνωση της ομάδας του Αστέρα σχετικά με τον Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Φωκίδας (Φωκικος - Αστέρας Ιτέας 2-1) ΦΩΤΟ



ΚΛΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ
Αλλοίωση Αποτελέσματος.


Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Φωκίδας
Φωκικος - Αστέρας Ιτέας 2-1

Διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της Άμφισσας ο τελικός κυπέλλου της Φωκίδας με τον φίλαθλο κόσμο,και από την Ιτέα και από την Άμφισσα αλλά και από γύρω περιοχές, να γεμίζει τις εξέδρες για να παρακολουθήσουν το αιώνιο ντέρμπι της Φωκίδας και παράλληλα να γίνονται μάρτυρες της " κλοπής " της οποίας θύμα έπεσε η ομάδα του Αστέρα Ιτέας.
Μια "κλοπή " που επέτρεψε ο διαιτητής της αναμέτρησης να γίνει με τις αποφάσεις του απ τα πρώτα κιόλας λεπτά, καθώς έβλεπε μόνο τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα να πέφτουν σε παραπτώματα,και βγάζοντας εύκολα την κάρτα απ το τσεπάκι του,ενώ σε ανάλογες περιπτώσεις των αντιπάλων "έκλεινε τα μάτια και τα αυτιά" με το αποκορύφωμα της " κλοπής " του να λαμβάνει χώρα στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, και ενώ ο Αστέρας προηγούνται με 1-0,όταν μόνο αυτός είδε πέναλτι, στην βουτιά του επιθετικού των γηπεδούχων,βάζοντας έτσι τον Φωκικό στο παιχνίδι σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα και με την ομάδα μας να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να μπορεί να απειληθεί με άλλον τρόπο,οδηγώντας τον αγώνα στην παράταση.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΈΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΛΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΩΚΙΚΟΎ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΦΡΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ,ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΝΑΙΤΙΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΒΑΡΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ.ΝΤΡΟΠΗ.

Για την ιστορία το σκορ για την ομάδα μας άνοιξε στο 44' ο Bogdani Gerti, στο 47' ισοφάρισε από το σημείο του πέναλτι ο Κωτίτσης για το 1-1 σκορ όπου τελείωσε η κανονική διάρκεια του αγώνα, ενώ ο Κοντογιώργος είδε την τύχη να του γυρίζει την πλάτη στο 105' όταν η κεφαλιά του τρανταξε το οριζόντιο δοκάρι,ενώ στο 112' η ομάδα μας στην μοναδική φορά που ολιγώρησε αμυντικά, δέχθηκε το γκολ για το τελικό 2-1.

Η σύνθεση του Αστέρα Ιτεας: (Λίβας) Κρίστο, Βάσος, Δριβας, Κοντογιωργος, Καλύβας, Κατσικωστας, Τοπούζι Α. (118' Χαβαράϊ) Bogdani (60' Καρδαράς) Χαρδαλουπας, Αλολάρης (113' Πολυζωγόπουλος) Δαμιανός.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε για τον κύριο στόχο που έχει μπει από την αρχή και δεν είναι άλλος από την άνοδο.
Χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος.
Αστέρας Ιτέας - μια πόλη - μια ομάδα.
Φωτογραφία του χρήστη Α.Σ. ΑΣΤΗΡ ΙΤΕΑΣ official.
 τιμητική πλακέτα στον Καϊμάρα  για την προσφορά του στην ομάδα...





 όμορφη ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων...










 ο Αρχηγός της ομάδας του Φωκικού Ιωάννου χειροκροτήθηκε από μεγάλη μερίδα φιλάθλων του Αστέρα όταν βγήκε με αλλαγή...

 Το γκολ του Αστέρα...










 ο πρώην Δήμαρχος Δελφών και Γραβιάς κύριος  Θ. Μανανά μέλος του ΔΣ του Φωκικού μαζί με το αντιδήμαρχος Δεσφίνας και αθλητισμού Νεκτάριο Μίχο , τον πολιτευτή Κ. Χαλιορη , και τον Κύριο Ταγκαλή


 ο Αντιδήμαρχος Άμφισσας κύριος Άρης Αγγελόπουλος




η απόφαση του διαιτητή για υπόδειξη πέναλτι έβγαλε μεταφορικά και κυριολεκτικά τους παίχτες του Αστέρα από τα ρούχα τους...





ο τελικός έγινε παρουσία του Δημάρχου Δελφών Αθ. Παναγιωτόπουλο









ένα όμορφο στιγμιότυπο με τον παράγοντα του Φωκικού Νίκο Λαζογιώργο να συνομιλεί με παίχτη του Αστέρα μετά το τέλος της παράτασης..





 Η απογοήτευση για το αποτέλεσμα ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλης της ομάδας



 Δηλώσεις του προπονητή μας κ. Λίβα στο ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας


 Η δεύτερη θέση για την ομάδα του Αστέρα....



 Ο Δήμαρχος Δωρίδας Κύριος Καπετζώνης με τον προπονητή μας


 ο Πρόεδρος της Ιτέας κύριος Τέντ με τον αρχηγό μας...


Το κύπελλο στα χέρια του αρχηγού του Φωκικού που τρέχει να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της ομάδας.




Στο πρωτάθλημα παραμένει μόνος πρώτος  ο Αστέρας...!


 Ο ΦΩΚΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ 2016-2017 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

















Πριν την έναρξη του τελικού η ΕΠΣ Φωκίδας τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον Γενικό Αρχηγό του Αστέρα Ιτέας , Ανδρέα Καϊμάρα, ο οποίος στον τελικό του κυπέλου 2014-2015, μεταξύ ΑΟ ΔΩΡΙΕΙΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ, έπεσε με αυτοθυσία επάνω σε κροτίδα – γουρούνα- και έσωσε ένα μικρό παιδάκι που ήταν κοντά.....


Οι φίλαθλοι που γέμισαν το δημοτικό στάδιο Άμφισσας, παρακολούθησαν ένα πολύ δυνατό αμφίρροπο παιχνίδι , μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων του νομού και το οποίο κρίθηκε στην παράταση.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν μεγάλες φάσεις, αφού οι ομάδες προσπαθούσαν να καλύψουν τα νώτα τους.
Στο 25΄ο Τοπούζι έπιασε κεφαλιά από καλή θέση, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 33΄η σειρά του Φωκικού να απειλήσει την εστία του Αστέρα αλλά το δυνατό σουτ του Καλαμάτα έφυγε λίγο άουτ.
Ο Αστέρας πίεσε στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου και αφού Κατσικώστας από κοντινή απόσταση δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοκονδύνη που απέκρουσε, ήλθε σειρά του Bogdani, που από πλάγια θέση με ένα σουτ ψηλοκρεμαστό να γράψει το Φωκικός  – Αστέρας 0-1 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.
Πηγαίνοντας στα αποδυτήρια επεισόδιο μεταξύ Τοπούζι Μ και Κρικέτου, ανάγκασε τον διαιτητή να τους αποβάλει.
Με την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο και συγκεκριμένα στο 47΄ο Ιωάννου κέρδισε πέναλτι για τον Φωκικό, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τον Αστέρα.
Το χτύπησε ο Κώτιτσης πετυχαίνοντας γκολ, αλλά ο διαιτητής ζήτησε την επανάληψη γιατί ο Μεγάλος μπήκε στην περιοχή. Όμως ο Κώτιτσης ευστόχησε και την δεύτερη φορά γράφοντας το 1-1.
Αμέσως μετά ο διαιτητής διέκοψε για λίγο των αγώνα γιατί έπεφταν μανταρίνια στο γήπεδο. Μετά τις συστάσεις ο αγώνας συνεχίστηκε.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν καλύτερος από τον Φωκικό και έχασε 2 κλασικές ευκαιρίες στο 79ο λεπτό  και 81ο. Στην πρώτη Τοπούζι έστειλε από κοντά την μπάλα άουτ και στην δεύτερη ο Δρίβας σε απόσταση αναπνοής απέκρουσε ο Κοκονδύνης.
Και στην παράταση ο Αστέρας πίεσε, 96 μάλιστα ο Κοντογιώργος με κεφαλιά από καλή θέση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Ότι δεν κατάφερε ο Αστέρας το κατάφερε ο Φωκικός στο 100ο λεπτό με οργανωμένη αντεπίθεση και σκόρερ με κεφαλιά στην κενή εστία τον Μεγάλο για το τελικό 2-1.
Στο 120΄αποβλήθηκε ο προπονητής του Φωκικού σε μία φάση που Αμφισσιώτες ζήτησαν πέναλτι.

Διαιτητές του αγώνα: 
Κουφογιάννης, Καραγιάννης, Βαρζακάνος και Ποντιίκας 

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΩΚΙΚΟΣ: ΛΥΤΡΑΣ
ΚΟΚΟΝΔΥΝΗΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΓΚΙΟΡΓΚΑΤΖΕ, KOCAJ, ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΚΩΤΙΤΣΗΣ (119΄ΤΑΜΠΑΚΗΣ), ΙΩΑΝΝΟΥ ( 65΄ΑΛΤΖΕΡΙΝΗ), ΜΕΓΑΛΟΣ, OKNKWO, SITCHA (85΄KALLMI).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: ΛΙΒΑΣ
ΚΡΙΣΤΟ, ΒΑΣΟΣ, ΔΡΙΒΑΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΛΥΒΑΣ, ΚΑΤΣΙΚΩΣΤΑΣ, ΤΟΠΟΥΖΙ Α. (108΄ΧΑΒΑΡΑΪ), BOGDANI (70΄ΚΑΡΔΑΡΑΣ), ΧΑΡΔΑΛΟΥΠΑΣ, ALOLLARI ( 103΄ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ), ΔΑΜΙΑΝΟΣ.











2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ρε Αστεριανοί...Τι γίνεται με το γήπεδο της Πόλης της Ιτέας που έχει καταντήσει ΧΩΡΑΦΙ; Μια ανακοίνωση μιά διαμαρτυρία...τίποτα; Δεν σας ενοχλεί που παιζει η ομάδα στο Χρισσό; Αυτοί οι ανύπαρκτοι στο Δήμο τι κάνουν; Μόνο φρου-φρου κι αρώματα;

Ανώνυμος είπε...

πριν ενα μηνα μηνα ετσι δεν ηταν και του φωκικου,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΟΙΤΑΞΑΝΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΦΩΚΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Α ΤΟΠΙΚΟ ΕΝΩ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ