Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Απάντηση του Δημ.Σύμβ. Γεώργο Δρακάκη σχετικά με τα δημοσιεύματα για την χρήση του Δημοτικού λεωφορείου από τα ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής μας.






Ακούστε κύριοι ,
Δεν εκπλήσσομαι από τις χυδαιότητες σας διότι δυστυχώς ανατραφήκατε και ανδρωθήκατε μέσα στο σύστημα του «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ» μέσα στα πλαίσια του εφήμερου προσωπικού συμφέροντος κλείνετε το μάτι στην παρανομία στον εξευτελισμό στην πρακτική αθλιότητας εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος και φυσικά δεν είναι τυχαίο γιατί αυτός ο νομός η Φωκίδα βρίσκεται στα χάλια που βρίσκεται !!!
Ομιλείτε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων η μεταφορά της ομάδας με το κρατικό αυτοκίνητο είναι μια βοήθεια .. και ερωτώ !!!.. Είστε οι μόνοι σε αυτόν τον τόπο με οικονομικά προβλήματα ? Άρρωστοι - ανήμποροι - ανάπηροι συμπολίτες έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα από εσάς !!! Γιατί λοιπόν και αυτοί βάσει της δική σας λογικής και της λογικής της δημοτικής αρχής να μην χρησιμοποιούν το κρατικό αυτοκίνητο για τις μεταφορές τους ? Και ποιός σας είπε ότι τα οικονομικά προβλήματα λύνονται με την παρανομία .? Δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι ? Υπάρχουν και πάρα πολλοί μάλιστα !!! Αλλά δυστυχώς γίνεστε έρμαια των πολιτικάντηδων οι οποίοι λόγω της ανικανότητας των καταφεύγουν σε εύκολες λύσεις τυχοδιωκτικές και καταδικαστέες με επακόλουθο να σας παρασύρουν και να γίνεστε συμμέτοχοι σε πρακτικές και νοοτροπίες που κατέστρεψαν την χώρα και συνεχίζετε !!!!
Και ένα τελευταίο αναρωτηθήκατε ποτέ τι μέλλει γίνεστε σε περίπτωση ενός ατυχήματος ? Γνωρίζετε ότι οι ασφάλειες δεν πρόκειται να αποδεχτούν το παραμικρό καθότι το αυτοκίνητο είναι κρατικό και κινείται παράνομα ? Γνωρίζετε τι συνέπειες θα έχουν ο οδηγός και οι επιβαίνοντες ?
Μα καλά μέχρι που μπορεί να φτάσει η ανευθυνότητά σας ?

Η απάντηση από  τοπικό αθλητικό παράγοντα .
 Stathis Karagounis  :Αφενός κύριε Δρακάκη χαίρομαι που μου κάνατε την τιμή να μου απαντήσετε .Διαβάζοντας το post μου πραγματικά αναρωτιέμαι για ποια χυδαιότητα ακριβώς αναφέρεστε .Καλή η δημιουργία κλίματος αλλά επειδή τα γραπτά μένουν καλό θα είναι να ξαναδιαβάσετε προσεκτικά τα όσα γράφω και να ζητήσετε αν μη τι άλλο μια συγνώμη.Αν δεν κάνω λάθος δεν αναφέρομαι καν στο όνομα σας .Τα σωματεία της Φωκίδας είναι ερασιτεχνικά .Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε τον όρο μιλάμε για σωματεία χωρίς έσοδα που μόνο σκοπό έχουν να στρέψουν τους νέους στον αθλητισμό και να τους κρατήσουν μακριά από άσχημες καταστάσεις που καιροφυλακτούν στην πόρτα όλων μας .Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμος πρέπει και οφείλει να είναι αρωγός .Το γεγονός Ότι οι οικονομικές συγκυρίες δεν επιτρέπουν στο δήμο να δώσει ένα κονδύλι για όλες αυτές τις ομάδες για να μπορέσουν να είναι λειτουργικές είναι από μόνο του τροχοπέδη στην λειτουργία τους .Η βοήθεια που παρέχει στα σωματεία με το πουλμανάκι το οποίο όταν ήταν για 3-4 χρόνια παροπλισμένο και χωρίς πινακίδες δεν θυμάμαι κανέναν να οδυρόταν ,είναι σημαντική και πραγματικά αναγκαία .Η πρακτική ,αντιμετωπίζω τα σωματεία σαν ΠΑΕ και άρα ας κόψουν το λαιμό τους πραγματικά με λυπεί γιατί δείχνει ότι δεν έχετε καμία επαφή με το πιο ενεργό και συνάμα ποιο υγείες κομμάτι του πολιτισμού μας τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ .Οι αθλητές το μόνο που θέλουν είναι να αθλούνται .Εσείς οι σύμβουλοι βρείτε τον τρόπο να γίνει αυτό όσο το δυνατόν με μεγάλη αξιοπρέπεια και δώστε τη δυνατότητα αυτή .Ρωτήστε και σε γειτονικούς νόμους τι ακριβώς ισχύει και θα χαρώ να ξαναμιλήσουμε.

Η απάντηση δόθηκε μετά από το σχετικό ποστ:
Πριν από μερικούς μήνες ήταν ο Ν.Ο Ιτέας.Τις προάλλες ο Φωκικός .Μεθαύριο μπορεί να είναι ο Αστέρας, Ο Μάκαρος ,ο Γυμναστικός η το βόλλευ.Το γεγονός ότι ο Δήμος, σε αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές έχει βρει μια φόρμουλα ώστε να ανακουφίζει τα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ σωματεία από κάποια έξοδα μετακινήσεων είναι άξιο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ.Αν κάποιοι δεν το βλέπουν έτσι μπορούν τουλάχιστον να σιωπούν και όχι να δημιουργούν κατ εξακολούθηση προβλήματα .Ο ρόλος των δημοτικών συμβούλων είναι να δίνουν λύσεις και όχι βάζουν τρικλοποδιές, εκεί που δεν πρέπει .Αν δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτό το ρόλο για τον οποίο ψηφίστηκαν είναι τιμιότερο να παραιτηθούν.
Τα ερασιτεχνικά σωματεία παλεύουν να επιβιώσουν σε αυτές τις πρωτοφανείς οικονομικές συνθήκες που πλήττουν όλους μας .
Ας σκύψουν οι αρμόδιοι λίγο επάνω τους.Θα μπορούσαν σε αυτά να αγωνίζονται τα παιδιά τους.


Θέση υπέρ των σωματίων πήραν πολλοί επώνυμοι μέσο του FB με  σκληρούς πολλές φορές χαρακτηρισμούς ενάντια του καταγγέλλοντα...:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εμεις ειμαστε χυδαιοι και ο δρακακης ειναι απο τζακι δηλ;και καλη ανατροφη εχουμε και απο ολα ελεος κυριε δρακακη καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια προσγειωθητε στην πραγματικοτητα μηπως ξιλεωθητε καμια φορα σε ολο τον κοσμο της ιτεας και οχι σε μερικους.