Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Παρνασσός: ένα βουνό 4 εποχές - Διημερίδα στην Αμφίκλεια (αναλυτικό πρόγραμμα)

Το πρόγραμμα της διημερίδας (κλικ για μεγέθυνση)



Το πρόγραμμα της διημερίδας (κλικ για μεγέθυνση)
Σημαντική πρωτοβουλία με επίκεντρο την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού στον Παρνασσό και τις γύρω περιοχές, έχει αναλάβει ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας με τη διοργάνωση διημερίδας στην Αμφίκλεια την Πέμπτη 1 και Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.Στόχος της διημερίδας που έχει τίτλο «Παρνασσός: ένα βουνό 4 εποχές», είναι η συνεργασία, η συζήτηση και οι προτάσεις, με εισηγητές ανθρώπους που τόλμησαν κάτι πρωτοπόρο στον τομέα εν γένει του τουρισμού, του αγροτουρισμού, αλλά και στο χώρο των εναλλακτικών δραστηριοτήτων, στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού.

Σε αυτή την προσπάθεια θα προσέλθουν φορείς, επαγγελματίες και νέοι των Παραπαρνάσσιων περιοχών, μιλώντας για τις απόψεις τους, για τις προοπτικές αλλά και τις δυσκολίες που βιώνουν σε μία εποχή που η ανάπτυξη όλων των ειδών τουρισμού είναι πλέον αναγκαία και επιτακτική.
Η διημερίδα που διοργανώνει ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΚΠΕ Αμφίκλειας* την Πέμπτη και Παρασκευή 1-2 Δεκεμβρίου και ώρες 17:00 με 21:00. Η πρώτη ημέρα, Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, θα αφορά επιχειρήσεις και επαγγελματίες με καινοτόμες πρακτικές από όλες τις Παραπαρνάσσιες περιοχές που θα αναλύσουν το έργο τους, το όραμά τους, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, τη σημερινή κατάσταση και το μέλλον των επενδύσεών τους. Η δεύτερη ημέρα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου θα αφορά τις εναλλακτικές δραστηριότητες στον Παρνασσό και πως θα μπορούσαν πρακτικά να αναπτυχθούν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
*Χάρτης πρόσβασης. Σε περίπτωση αλλαγής του χώρου διεξαγωγής λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Χορηγός επικοινωνίας: OnParnassos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: