Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

«ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» Ο κ. Γιάννης Μίττας αναφέρθηκε στην επιτυχία που είχε ο ΝΟ Ιτέας με την κατάκτηση της ανόδου στη Β’ Εθνική των ανδρών στην υδατοσφαίριση



Ο κ. Γιάννης Μίττας αναφέρθηκε στην επιτυχία που είχε ο ΝΟ Ιτέας με την κατάκτηση της ανόδου στη Β’ Εθνική των ανδρών στην υδατοσφαίριση. Αρχικά τον ρωτήσαμε αν ο στόχος που είχαν θέσει από την αρχή της χρονιάς επετεύχθη και ποιος ήταν αυτός.
Ο κ. Μίττας δήλωσε: « Ο στόχος μας στην αρχή ήταν διαφορετικός και επετεύχθη νωρίτερα από τα παιχνίδια της τελικής φάσης. Ο κύριος στόχος μας ήταν να διεξαχθούν οι αγώνες της πρώτης φάσης στο κολυμβητήριο της Ιτέας για να αγωνιστεί η ομάδα μπροστά στον κόσμο της και ο κόσμος να μάθει την ομάδα. Βήμα –βήμα, παιχνίδι με το παιχνίδι κοιτάζαμε στο που μπορούσαμε να φθάσουμε. Τον στόχο της ανόδου δεν τον περιμέναμε και δεν ήταν αυτός ο στόχος μας εξ’ αρχής. Έτσι όμως όπως ήρθαν τα πράγματα καταφέραμε να κατακτήσουμε την άνοδο. Θα θέλαμε να είχαμε κατακτήσει και μια θέση στο βάθρο αλλά το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει μια ευχαρίστηση».
Για ενδεχόμενα προβλήματα που εμαφνίστηκαν μέσα στη χρονιά τόνισε : «Υπήρχαν πολλά προβλήματα λόγω του ότι η πισίνα δεν ήταν ανοικτή και διαθέσιμη για την ομάδα για να προπονηθεί. Ακόμα υπήρχαν και οικονομικά προβλήματα που ταλάνιζαν το σύλλογο. Για παράδειγμα ο προπονητής μας δούλευε χωρίς να παίρνει χρήματα».
Για το αν ο κόσμος της Ιτέας ήταν κοντά στην ομάδα στην πρώτη φάση και αν η παρουσία του στο κολυμβητήριο ήταν μεγάλη, ο κ . Μίττας ανέφερε: «Δεν περίμενα να υπάρχει τόσο μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο της Ιτέας ,σκεπτόμενοι δε πως ο πληθυσμός της Ιτέας δεν είναι μεγάλος και η Ιτέα είναι από τις μικρότερες πόλεις στην Ελλάδα σε κατοίκους. Πιστεύω πως η βοήθειά τους και η παρουσία τους γεμίζοντας το κολυμβητήριο έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο ώστε η ομάδα να πάρει την πρώτη θέση και την πρόκριση στην τελική φάση. Εγώ ο ίδιος δεν είχα ξαναδεί τόσο πολύ κόσμο να συμπαραστέκεται σε μια ομάδα κατακλύζοντας το κολυμβητήριο. Όντας πολίστας στο παρελθόν και παίζοντας σε μεγαλύτερες ομάδες δεν είχα ξαναζήσει κάτι παρόμοιο».
Σημείωσε ακόμη πως το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από παιδιά της περιοχής που συγκεντρώθηκαν μόλις πριν από τρία χρόνια και ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια αν και αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες.
Δεν παρέλειψε τέλος να θέσει και το στόχο για την ερχόμενη σεζόν στη Β’ Εθνική: «Ο στόχος για την επόμενη σεζόν είναι η παραμονή στη Β’ Εθνική. Το σημαντικότερο όμως για εμάς είναι να είναι ανοικτή η πισίνα , να λειτουργεί δηλαδή και να έρχεται ο κόσμος να παρακολουθεί την ομάδα γεμίζοντας το κολυμβητήριο. Έχουμε και νεαρούς αθλητές που θέλουμε να τους δει ο κόσμος και να τους εξελίξουμε. Τέλος θέλουμε ο κόσμος να έρχεται στην πισίνα και να ευχαριστιέται βλέποντας αυτό που θα παρουσιάζει η ομάδα με το παιχνίδι της»

Δεν υπάρχουν σχόλια: