Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

ΦΩΚΙΔΑ... Να γιατί κάνουν τον κινέζο στη ΝΔ


Ο διάλογος  είναι πραγματικός και συνέβη χτες σε καφενείο της Ιτέας με αφορμή τη νέα απόλυση εργαζομένου στους Ευρωπαϊκούς Βωξίτες.
-«Αλήθεια γιατί η ΝΔ δεν έχει βγάλει μέχρι σήμερα μια ανακοίνωση για τα όσα συμβαίνουν στα μεταλλεία;;»
-« Τι να βγάλει μωρέ;; Να μας πει τι;;;;»
-«Να υπερασπιστεί τους εργαζόμενους. Ούτως ή άλλως αυτοί αποτελούν μέρος της εκλογικής πελατείας τους»
-«Είσαι με τα καλά σου μωρέ ή να βγάλω τις φωνές;;; Αν βγάλει ανακοίνωση η ΝΔ πιστεύεις ότι η εταιρία θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια;; Πιστεύεις ότι δεν κρατά φάκελο με όλες τις εξυπηρετήσεις και τα ρουσφέτια που κατά καιρούς έχει κάνει στο κόμμα και τους υποψηφίους της;;; Άσε, τους κρατά για αυτό σήμερα κάνουν … τον κινέζο…»
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο! Πολύ αξιόπιστος διάλογος. Αντί ν΄ ασχολείστε με τα καραγκιοζιλίκια της κυβέρνησης και του βουλευτής της, που φέρνουν τη μια καταστροφή μετά την άλλη στη Φωκίδα και τα τοπικά μέσα έχουν σκανδαλωδώς στο απυρόβλητο, εφευρίσκετε δήθεν διαλόγους για να εμπλέξετε τη Ν.Δ. Πιέστε για λύση στο πρόβλημα των μεταλλείων, που η Κυβέρνηση κι ο Κωστοπαναγιώτου προκάλεσαν κι αφήστε τα υπόλοιπα.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην σκίσουν το καλτσον ολοι οι αγωνισταραδες. Αν ο τόπος δεν ξεκολλήσει από την μονοκαλλιέργεια, αν δεν αναπτυχθούν άλλες δραστηριότητες που να μπορουν να προσφέρουν δουλειά στους ντόπιους, οι σημερινοί αγωνισταράδες αρχοντες θα γίνουν πρώην και οι νεοι θα εχουν παρει το μήνυμα. Μονο ενας δινει δουλεια – μονος ενας παίζει παιχνίδι. Με δυο και τρεις χιλιαδες αιτήσεις για πρόσληψη στα μεταλλεία να κατατίθενται κάθε προεκλογική περίοδο, τελικά θα επικρατήσουν και πάλι οι ίδιοι και όλοι όσοι πέρασαν από θέσεις ευθύνης, από τον τοπικό σύμβουλο μέχρι τον Υπουργό και τον Πρωθυπουργό θα ανήκουν στο σύνολό τους σε αυτούς που είτε υπηρέτησαν πιστά την κατάντια μας, ή καθυστέρησαν χρονικά λίγο την πορεία μας προς τα χειρότερα. Μία είναι η λύση και όποιος δεν την εφαρμόζει όταν αυτός παίρνει τις αποφάσεις θα είναι εκ του αποτελέσματος μετά το πέρας της θητείας του ένα ακόμη δικό τους παιδί. Δηλαδή ή υπάκουο γιουσουφάκι ή το πολύ δύστροπος υπηρέτης. Το τι νομίζουν ή θα νομίζουν μελλοντικά οι ίδιοι, δεν έχει καμία σημασία. Σημασία θα έχει μόνο το αποτέλεσμα. Όπως ισχύει και για τους πρώην άρχοντες σε σχέση με την σημερινή κατάσταση – κατάντια. Αυτό είναι το έργο τους. Ποιός μπορεί να υποστηρίξει το αντίθετο;

Ανώνυμος είπε...

Απο καποιους τετοιους αγωνισταραδες ριμαξε ο τοπος !!! Καποτε κατεβασαν σε απεργια τους εργατες αυτης της εταιρειας , χωρις λογω ετσι απλα για να δειξουν οτι υπαρχουν , και αυτη αμυνωμενη απελυσε παρα πολλους . Γι αυτα μπορουν να πουν κατι ???? Το οτι πηγε συμπολιτης μας στην τραπεζα κι εκει που επερνε 750 ευρω με μιας του εκοψε η πρωτη φορα {που νοιαζεται για τον λαο } 250 ευρω και εβαλε τα κλαματα !!!! Γι αυτα οι δυο ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ του αρθρου εχουν να πουν κατι ή το κανουν γαργαρα οπως τοσα και τοσα αλλα ?????

Σ.Κ. είπε...

7:35 Το άρθρο είναι για την στάση της Α. Μανδρέκα και των λοιπών ΝΔημοκρατών για το θέμα της ασφάλειας και των προστίμων που έχουν επιβληθεί στην εταιρεία "Ευρωπαϊκοί Βωξίτες". Η σχέση που έχεις με το θέμα είναι κάτι-άκουσα κάτι-είπαν κάτι-κατάλαβα.

Ο Νίκος Φουσέκης να μας πει τι λέει για τα πρόστιμα και την κατάσταση στα μεταλλεία. Μηχανικός άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στα μεταλλεία. Η Ασπασία Μανδρέκα ίσως πιστεύει ότι είναι ακόμη η κυρία Καίτη υπεύθυνη.