Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Τα τελευταία νέα του Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέας

Ομάδα μπάσκετ παίδων Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ

Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ - Σ.Κ. ΣΥΛΛΑΣ: Νίκη με 36 πόντους διαφορά για τον Γ.Σ. Ιτέας!

ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ Β’ΦΑΣΗ Β' ΟΜΙΛΟΣ: Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ - Σ.Κ. ΣΥΛΛΑΣ 85-49


Με  τον Κοντογιάννη σε μεγάλη μέρα με 28 πόντους και 6 τρίποντα, αλλά και ολόκληρη την ομάδα σε πολύ καλή φόρμα η ομάδα μπάσκετ Παίδων του Γ.Σ. Ιτέας με τον προπονητή Χρήστο Μωραϊτη οδηγό στη νίκη, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Αιδηψού κερδίζοντας τον αγώνα με τελικό σκορ 85-49  και παραμένοντας έτσι αήτητη και πρώτη στη βαθμολογία του Β' Ομίλου.
Ο αγώνας διεξήχθη εντός έδρας, στο αναβαθμισμένο Κλειστό Γυμναστήριο Ιτέας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Β΄Φάσης του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος μπάσκετΠαίδων. Επόμενος αγώνας στις 17/3/2016 στο Κλειστό Λαμίας με την Αναγέννηση Λαμίας.

 -------------------------------------------------------


Αγώνας μπάσκετ ανδρών Α' ΕΣΚΑΣΕ ΓΣ Ιτέας - ΣΚ Σύλλας το ερχόμενο Σάββατο 19/3 στο Κλειστό Ιτέας


ΓΣ ΙΤΕΑΣ Το ερχόμενο Σάββατο στις19/3/2016 στις 3:00 μμ στα πλαίσια της 10ης Αγωνιστικής του 2ου Γύρου του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Ανδρών Α' ΕΣΚΑΣΕ, η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέαςαγωνίζεται  εντός έδρας με τον Σ.Κ. ΣΥΛΛΑ της Αιδηψού.

Ελάτε όλοι και όλες οι φίλοι/ες μας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ιτέας να στηρίξουμε την ομάδα μας και επιπλέον να αποχαιρετίσουμε τον Γιάννη Μωραϊτη στο τελευταίο παιχνίδι της μπασκετικής του καριέρας! Εργατικός, χαμηλών τόνων, σπουδαίος χαρακτήρας, υπόδειγμα αθλητή.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Β' ΓΥΡΟΥ - Α' ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ
1oh agonistiki b gyros


Δεν υπάρχουν σχόλια: