Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Συμβαίνει τώρα! Διαδήλωση στην Αθήνα για το νοσοκομείο!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο ελληνας πολιτης ειναι ο χειροτερος εχθρος της ελλαδας. επιτελους, ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ πολιτικοποιηθειτε και ασχοληθητε με τα κοινα... και εσεις ΜΕΓΑΛΟΙ που φερατε και φερνεται την χωρα στην παρακμη καλυτερα να κλειστειτε στα σπιτια σας επιτελους.... αυτα τα λιγα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΟΡΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ο βουλευτής μας δεν ήταν εκεί γιατί τώρα που μπήκε στη βουλή δεν μας έχει ανάγκη και μας γράφει, όμως οι άλλοι πολιτευτές του νομού που ήταν;;; Αυτοί ντε που ζητούν να τους ψηφίσουμε για να λύσουν τα προβλήματά μας. Μόνο ο Χαλιωρής συμμετείχε, όλοι οι άλλοι έλαμψαν με την απουσία τους. Θα μου πείς όμως ότι εδώ δεν φάνηκαν ούτε δημοτικοί σύμβουλοι, ουτε καν ο Γιανοσπύρος που έκανε καταγγελίες γιατί τάχα ενδιαφέρεται ως αντιπρόεδρος του εργατικού κέντρου για την υγεία στο νομό!!! Που ήσουν Γιανοσπύρο; Γιατί δεν ήρθες; τζαμπα ήταν η μεταφορά, συνδικαλιστική άδεια εχεις, μήπως ήθελες και εκτός έδρας επίδομα για να διαμαρτυρηθείς;;;;

Ανώνυμος είπε...

.....Το θετικό είναι ότι μερικοί έμαθαν τι σημαίνει ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ,ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ,ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ,....ΚΛΠ!!Καλά τα πήγαν για αρχή...Μετά από κανένα χρόνο θα το επαναλάβουν για να δείξουν ότι "επαναστατούν"!!
Ας αφήσουν λοιπόν το "σημαδεμένο" ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ και τις ανώνυμες,ανέξοδες και κακοπροαίρετες κριτικές κατά πάντων και "δια πάντα"...Ας αναλογισθούν τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια (και ποιους ψήφιζαν) για την ΥΓΕΙΑ και τα άλλα ζητήματα που απασχολούν το νομό...μέχρι τότε και επειδή η βλακεία και η ηλιθιότητα ,των προσώπων που στηρίζουν,είναι ανίκητη ας επαναπαυθούν στις δάφνες της επιτυχίας και της νίκης τους!!
ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ!!Ο ΔΡΑΚΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΤΟΝ (ΤΟΥΣ) ΦΑΜΕ (ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ) ΣΤΗ ΜΑΠΑ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΛΑΪΚΑ!!