Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Αμφισσα : Εκθόθηκε καταδικαστική απόφαση κατά του γενικού διευθυντή της KERNEOS για υπόθεση που εκκρεμούσε απ το 2009 !

Μιά δικαστική υπόθεση που μας έρχεται απ' το παρελθόν και συγκεκριμένα απο το 2009, έληξε χθές στο τριμελές πλημμελειοδικείο Άμφισσας.
Ο Ορειβατικός Σύλλογος και η επιθεωρητής περιβάλλοντος που είχαν υποβάλλει τις μηνύσεις δικαιώθηκαν. Οι εν λόγω παραβάσεις αφορούσαν  την εξορυκτική δραστηριότητα  της εταιρείας ELMIN στην περιοχή "Σκαμάδα" Προσηλίου.


Ο τότε εκπρόσωπος της μεταλλευτικής εταιρείας ΕΛΜΙΝ  και νυν διευθύνων σύμβουλος της Kerneos κ. Λιμπέρης Πολυχρονόπουλος καταδικάστηκε πρωτόδικα για  σειρά περιβαλλοντικών παραβάσεων σε 1 χρόνο φυλάκιση με 3ετή αναστολή και 15.000 € πρόστιμο. 

Ο κ. Πολυχρονόπουλος όπως ήταν φυσικό άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

 

petrosdiver

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το περιβαλλον θα το επαναφερει αυτος ή η εταιρεια του ??? Αν οχι η αποφαση θα παει για διακοπες !!!

Ανώνυμος είπε...

Και ξέρετε... δεν θα αλλάξει τίποτα. Θα μας γράψει όλους και θα συνεχίσει κανονικά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιάνει δικαιοσύνη σε αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η νέα εταιρεία που πάει να κάνει την αρπαχτή της και στην περιοχή με χειριστές χωρίς διπλώματα αδηλωτους εργαζόμενους ανασφαλισεις συνθήκες εργασίας και όλο ατυχήματα......

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΡΕΑ..

Ανώνυμος είπε...

πάμε ραγιάδες της παρνασίδας ξεσηκωθείτε ωρέ προσκυνημένοι έφτασε ο κόμπος στο χτένι και το αγγούρι στο λαιμό

Ανώνυμος είπε...

Και τι θα κανει η τοπικη κοινωνια κυριοι γι αυτο?Για αλλη μια φορα μαλλον θα βγαλουμε το σκασμο και ολα μελι γαλα....ετσι δεν ειναι?Και οι απολυσεις θα συνεχιζονται,και το περιβαλλον θα συνεχιζει να καταστρεφεται χωρις σημειο επιστροφης ,και τα ανταποδοτικα εργα προς τον νομο ποτε δεν θα γινουν,και τα ψηφαλακια θα μαζευονται στον βαθμο που θα ειναι αρκετο........και οσοι μενουν στη δουλεψη του αφεντικου .....θα λενε ευτυχως εμεις εχουμε τη δουλιτσα μας και θα τραμπουκιζουν απεναντι σε οποιον εχει αντιθετη αποψη.....μας αξιζουν λοιπον ολα αυτα που συμβαινουν στον τοπο μας,γιατι δεν περνουμε με τιποτα χαμπαρι τι εχουμε στα χερια μας ως κοινωνια.....με τις υγειες μας κυριοι και κυριες.....