Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ινδός εκατομμυριούχος συνελήφθη για το φόνο του φρουρού του .Τον πάτησε με το Hummer του επειδή αργούσε να ανοίξει την είσοδο της έπαυλής




Ο Mohammed Nisham, ή αλλιώς "Nisham King", είναι ένας πολυεκατομμυριούχος μεγιστάνας της κτηματομεσιτική βιομηχανίας και της βιομηχανίας καπνού από την Κεράλα της Ινδίας.
Ο Nisham συνελήφθη χθες για τη δολοφονία του φρουρού του Κ. Chandrabose πάνω στον οποίο έπεσε με το μεγάλου κυβισμού τζιπ του όταν ο τελευταίος άργησε να ανοίξει την καγκελόπορτα ασφαλείας της έπαυλης του εργοδότη του.
Το θύμα καρφώθηκε στον τοίχο και στη συνέχεια δέχτηκε επίθεση με μία σιδερένια ράβδο.

Αφού πέρασε δύο εβδομάδες σε τεχνική υποστήριξη σε νοσοκομείο της χώρας, ο 50χρονος Chandrabose έχασε τη μάχη με τη ζωή νωρίς το πρωί της Δευτέρας.
Ο Nisham που είναι συλλέκτης πολυτελών αυτοκινήτων έχει στην κατοχή του περισσότερα από 20 αυτοκίνητα (συμπεριλαμβανομένων μίας Lamborghini και μίας Bentley) που ξεπερνούν σε αξία τα τέσσερα εκατομμύρια δολάρια.

Ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας είναι ήδη αντιμέτωπος με τις δικαστικές αρχές για προηγούμενη υπόθεση, όταν το 2013 επέτρεψε στον 9χρονο γιο του να οδηγεί σε δημόσιο δρόμο μία Ferrari F430 αξίας 110.000 ευρώ.



Πηγή: www.lifo.gr



Διότι ως γνωστόν το χρήμα φθείρει η δε εξουσία διαφθείρει...

"Καρτερία"

Δεν υπάρχουν σχόλια: