Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Δύο Ιτιωτόπουλα στο ραδιόφωνο. VIDEO

Rumors Band Live
Οι Rumors παίζουν μαζί από το 2009 συνθέτοντας με αρκετά προσωπικό στυλ, δημιουργικό αποτέλεσμα των διαφορετικών μουσικών επιρροών των μελών και κοινωνικά προβληματισμένο αγγλικό στίχο, έχοντας στο ενεργητικός τους ένα δίσκο σε μίξη και συν-παραγωγή του Ανδρέα Καρκούλια.

Μετρανε πολλές ζωντανές εμφανίσεις και συμμετοχές σε φεστιβάλ της Αθήνας αλλά και της περιφέρειας με καλλιτέχνες όπως τον Δημήτρη Πουλικάκο, την Νατάσσα Μποφίλιου, τον Μιλτιάδη Πασχαλίδη, τον Θάνο Ανεστόπουλο, τον Ζακ Στεφάνου, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Σπύρο Γραμμένο.

Στην παρούσα φάση τους βρίσκονται σε φάση πειραματικών ηχογραφίσεων με τον ηχολήπτη και παραγωγό Χρήστο Πατρίκιο Κωσταντόπουλο.

Τα μέλη του group Θανάσης Ζουρνής και Φοίβος Κατσιφλώρος κατάγονται από την Ιτέα.
 
Τo Μ-Word Web Radio σε συνεργασία με το Fabric Audio Studio σας παρουσιάζουν μια σειρά από πορτραίτα νέων καλλιτεχνών, την εκπομπή "Room B". Συνεντεύξεις απο καλλιτέχνες και μπάντες, 3 live τραγούδια από την δισκογραφία των μουσικών και πολλές εκπλήξεις. Ζωντανά μέσα από το http://www.m-wordradio.gr  κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα στις 22:00.
Η συνάντηση του Ιανουαρίου ήταν με τους "Rumors" μια εξαμελής μπάντα, με alternative ήχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: