Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ο Δήμος Ναυπακτίας έκανε... έξωση στα ΚΤΕΛ Φωκίδας

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας συνεδρίασε και κατά πλειοψηφία αποφάσισε την απαγόρευση της διέλευσης των υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ Φωκίδας εντός της πόλεως της Ναυπάκτου, στα όρια Σκρα-Λαγκαδούλα. Επίσης, αποφάσισε η επιβίβαση και η αποβίβαση των επιβατών να γίνεται μόνο στην αφετηρία του ΚΤΕΛ Φωκίδας στο Κεφαλόβρυσο.
 
Στη συνεδρίαση ήταν παρών και ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Φωκίδας, ο οποίος ανέπτυξε πλήρως τις απόψεις του ΚΤΕΛ και ανέφερε ότι η απόφαση αυτή δεν είναι δίκαιη, αφού το ΚΤΕΛ εξυπηρετεί πολλούς κατοίκους της Φωκίδας που μεταβαίνουν καθημερινά στην Ναύπακτο και βοηθούν την οικονομία της. Επίσης τόνισε ότι οι απαγορεύσεις πρέπει να αφορούν όλα γενικά τα λεωφορεία και όχι μόνο τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Φωκίδας.
 
Στη συνέχεια, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κοτσανάς, Τσουκαλάς, Νούλας και Καρακώστας πρότειναν να γίνει δεκτή η πρόταση του ΚΤΕΛ Φωκίδος με την οποία προτείνει την διαδρομή των λεωφορείων του στην πόλη της Ναυπάκτου μέσω των οδών Λεωφ. Αθηνών, Αρβανίτη και Νόβα, η οποία όπως ανέφερε ο κ. Κοτσανάς είναι και πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου, αφού τα μέλη του αναγνωρίζουν τη συμβολή των κατοίκων της Φωκίδας στην οικονομία της Ναυπάκτου.
 
Μετά, το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία, όπου αποφασίστηκε η... έξωση των ΚΤΕΛ Φωκίδας.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ