Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ ΤΡΙΤΑΙΑΣ: ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Π. Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ ΤΡΙΤΑΙΑΣ

Μεταμορφώσεως,25,

332 00 ΙΤΕΑ

                                                                                             Ιτέα 2 Ιουνίου 2013
Αριθ. Πρωτ308

ΠΡΟΣ ΤΗΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αντιπεριφερειάρχη κα Γιώτα Γαζή.

ΑΜΦΙΣΣΑ

 
Κυρία Γαζή,

   Βέβαιοι ότι θα τύχουμε της προσοχής σας αλλά και  της ενεργητικότητας που  πάντοτε  σας διακρίνει στα θέματα των συμπολιτών μας και ασφαλώς θα επιδείξετε  και στην ταλαιπωρημένη ομάδα των Συνταξιούχων  Μελών μας, αποφασίσαμε να σας επισκεφθούμε και να σας ενημερώσουμε για τα αιτήματα μας.

Ευχαριστούμε κατ αρχήν που μας δεχθήκατε.

   Σας επισυνάπτουμε δύο επιστολές μας που απευθύνονται στο Κέντρο Υγείας Ιτέας και στην συνέχεια στην Διοικήτρια και την Διευθύντρια του Μικροβιολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας Επακολούθησαν    συναντήσεις μαζί τους  και μας καλοδέχθηκαν, με αρνητικές όμως απαντήσεις. .Θα θέλαμε να συζητήσουμε και μαζί σας  τις προφορικές απαντήσεις και των δύο φορέων, και στην συνέχεια να μας συμβουλεύσετε η και να μας προσφέρεται κάποια λύση.

   Το επόμενο θέμα μας αφορά  μια πληγή της Ιτέας που απασχολεί  όλους μας αλλά κυρίως τους παράπλευρα κατοίκους του ρέματος ΣΚΙΤΣΑ. Έχουμε πολλές καταγγελίες Μελών μας  για την ρύπανση  αυτού του ρέματος κάτι που είμαστε βέβαιοι ότι έχετε και εσείς  πάρα πολλές οχλήσεις για αυτό το θέμα  και ειλικρινά θλιβόμαστε  που ακόμα και από την ενόχληση των κουνουπιών δεν μπορούμε να απαλλαγούμε. Βέβαια το κομμάτι από την γέφυρα της οδού ΚΙΡΡΑΣ παράπλευρα στο Naysika Beach και μέχρι την παραλία  είναι και το σοβαρότερο κομμάτι  για τους κινδύνους που υπάρχουν κυρίως από τα λιμνάζοντα νερά  που όχι πάντοτε αλλά πάρα πολλές φορές εμφανίζονται, και που δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε πως εμφανίζονται και από πού προέρχονται.

   Το  τρίτο αίτημα μας είναι  η παροχή κάποιας βοήθειας προς τον ΣΥΛΛΟΓΟ μας οποιασδήποτε μορφής που θα έδινε στα Μέλη μας κάποια χαρά. Θα ήταν ας πούμε μία προσφορά δωρεάν ΠΟΥΛΜΑΝ  για κάποια διήμερη κοινωνική αλλά και πολιτιστική εκδρομή των Μελών μας.

   Επίσης  υπάρχουν ανάγκες για τα καθημερινά λειτουργικά μας έξοδα.

   Ξέρουμε τις δυσκολίες σε όλους τους φορείς του Κρατικού Μηχανισμού, αλλά γνωρίζουμε περισσότερο  το συνεχές άδειασμα των δικών μας Συντάξεων.

   Βέβαιοι ότι θα μας  στηρίξετε  και ότι θα προσπαθήσετε να μας βοηθήσετε ανάλογα με τις δυνατότητες σας, σας ευχαριστούμε.

Τηλ. Επικοινωνίας κ Σοφία Μανωλιουδάκη  6974026580

 
      Η Πρόεδρος                                                                            Ο Γραμματέας

Σοφία Μανωλιουδάκη                                                            Γεώργιος Κουτσούκος

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ.ΔΕ ΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ Δ,Ν,Τ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!