Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Αίτημα δημότη… Προς τοπικό συμβούλιο Γαλαξιδίου, δημοτικό συμβούλιο Δελφών, αντιδήμαρχο Γαλαξιδίου, Δήμαρχο και λοιπούς υπευθύνους.


Μπορεί να μην είναι δημοτικός, τοπικός ή άλλου είδους σύμβουλος αλλά έχω την τιμή να σας πληροφορήσω ότι διαθέτω ένα κτηματάκι στον οικισμό της Πέρα Ραχούλα και αιτούμαι να μου τον ασφαλτοστρώσετε γιατί τώρα το καλοκαίρι περιμένω επισκέψεις και θα ήταν κρίμα και άδικο να δουν το δρόμο στο χάλι που είναι.
Σε περίπτωση που δεν μου ικανοποιήσετε την επιθυμία θα ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΏ ΠΟΥΘΕΝΆ διότι κατανοώ ότι αδυνατείτε να ικανοποιήσετε αιτήματα φίλων και γνωστών , όπως εγώ, γιατί θα σας παρεξηγήσουν για άνιση μεταχείριση .
Επιπροσθέτως δηλώνω εντίμως και ειλικρινώς ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε οικογενειοκρατία στον πρώην δήμο Γαλαξιδίου ή στο σημερινό δήμο Δελφών και ουδέποτε εξυπηρετήθηκαν κατά προτεραιότητα οι δημοτικοί , τοπικοί σύμβουλοι, οι ψηφοφόροι σας, οι φίλοι και γνωστοί σας γιατί απλά έχετε κάνει σημαία την αξιοκρατία .
Μετά τιμής
Ο κολλητός σας
ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
 

1 σχόλιο:

Γιάννης Λαλλάς είπε...

Βρε εδώ εχουμε πιο τρανταχτα θέματα. Καταπατούν το Δελφικό Τοπίο ένα χιλιόμετρο από την Άμφισσα επειδή είναι κολυτοί των τοπικών αρχόντων και του προέδρου του Επιμελητηρίου.