Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Η άπαιχτη Μαλβίνα για τον... Καραμανλή. Απίστευτο βιντεο!


Μαύρος κι άραχλος είπε...

 

Ο Καραμανλής ήταν ένας άχρηστος αχυράνθρωπος που μόνη του απασχόληση ήταν το πλέιστον, τα τσίπουρα και τα ούζα με τη μικρή Σαλώμη. Από τότε που τον παράτησε το ίματζ μέικινγκ επιτελείο, δεν έχει αρθρώσει κουβέντα, τόσα χρόνια τώρα, για την κρίση που στρώθηκε επί των ημερών του..






http://attikanea.blogspot.gr/

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε σκυλάνθρωπε.Διέλυσες ένα ολόκληρο κράτος μέσα σε 5 χρόνια.Άμε και στο διάολο επιτέλους.Αλλά δεν φταις εσύ,αυτοί που φταίνε είναι αυτοί που δεν σε πάνε μέσα στην στενή εκεί που ανήκεις!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 9:07 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΖΟΥΜΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ {τα ΠΑΣΟΚΙΑ εννοω} ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ??? ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ !!! ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΗ ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ ? ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ ? ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΣΑΣ {200 εκκατ.εσκασε στην αλλη την 10ετια 80 για το διαζυγιο!Που τα βρηκε ?} ??? ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ {ποσα κονομησαν ο μεν πρωτος βαζοντας μας στο μνημονιο ο δε δευτερος παιζοντας στα διεθνη στοιχηματζιδικα με την λεξη που ειπε ο πρωτος "ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ" } ??? ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΓΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ {κατα τον γραμματεα σας} ΠΟΥ ΛΕΓΡΤΑΙ ΠΑΣΟΚ !!!