Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ: Aναβολή της αυριανής επίσκεψης της Αντιπεριφερειάρχη στο Λιδωρίκι λόγω της Γενικής Συνέλευσης του Τ.Ε.Ι. Λαμίας που αφορά και το Παράρτημα της Άμφισσας.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Άμφισσα, 20 Δεκεμβρίου 2012

 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «Αναβάλλεται η προγραμματισμένη αυριανή επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας στο Λιδωρίκι»
Αναβάλλεται η προγραμματισμένη αυριανή επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας στο Λιδωρίκι, λόγω της Γενικής Συνέλευσης του Τ.Ε.Ι. Λαμίας που αφορά και το Παράρτημα της Άμφισσας.
 
Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλλο τίποτα έχει να κάνει η κυρία Γαζή, που να πρέπει να μας το πεί με δελτίο τύπου; Κι εσείς κάθε μέρα με το τί είπε και τι θα κάνει η κυρία Γαζή; Αυτή πιστεύει οτι πρέπει να επικοινωνεί με τους υπηκόους της, αρκεί να βρεί τρόπο να την ακούνε. Κι εσείς κάθεστε και την ακούτε; Καμμιά είδηση τοπική έχετε να γράψετε εκτός απο το πρόγραμμα της κυρίας Γαζή;

Ανώνυμος είπε...

Πάνε και κάθονται από το πρωί ως το βράδυ στο ΤΕΙ, και παριστάνουν τους άρχοντες! Παρεμβαίνουν σκανδαλοδώς, λες και το ΤΕΙ είναι τσιφλίκι τους! Τα ΤΕΙ είναι αυτοδιοικούμενα, δεν υπαγονται ούτε στον Δημο ούτε στην Περιφέρεια! Αλλά, θα μου πείτε, έτσι δεν λειτουργούσαν πάντα όσοι προωθούσαν κάθε είδους ιδιότυπες "διαπλοκές", (πολιτικές, εννοείται)? Τώρα θα αλλάξουν "χούι"!