Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Κατατέθηκε Ιδρυτική Δήλωση του Νέου κόμματος «Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων» από τον Δημοσιογράφο Τράγκα και τον Πολιτευτή Νικολόπουλο.



Στον Άρειο Πάγο βρέθηκε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας προκειμένου να καταθέσει τον φάκελο για την ίδρυση του κόμματος «Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων».

Στο πλευρό του βρισκόταν και ο Νίκος Νικολόπουλος.

Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου γνωστοποιούνται το όνομα, το έμβλημα και η έδρα του πολιτικού κόμματος και υποβάλλονται το καταστατικό ή η ιδρυτική του διακήρυξη, που υπογράφονται από διακόσιους, τουλάχιστον, πολίτες με δικαίωμα ψήφου.


Βίντεο Δηλώσεων Τράγκα.  
 Δηλώσεις Νικολόπουλου;


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τράγκας (Δημοσιογράφος Φασιστικής Συμπεριφοράς και Αντίληψης) και Νικολόπουλος (Δεξιός Χριστιανός) ιδρύουν Νέο κόμμα.Το Μεγάλο Γέλιο είναι ότι ένας Φασίστας και ένας Χριστιανός ονομάζουν το κόμμα τους "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ".Η Ελληνική Κοινωνία έχει αποδείξει βέβαια-εδώ και πολλά Χρόνια-πως άνετα θα τους ψηφίσει ,γιατί παραφράζοντας τους στίχους του Νίκου Γκάτσου¨..."τα ψευτικά τα λόγια τα μεγάλα τα τρώμε με τον πρώτο μας το γάλα". Και αυτοί έχουν ως Κεντρικό Σύνθημα "Γιά την Ελλάδα ρε γαμώτο"(Μόνη γνήσια η Πατουλίδου).Ας μας Λυπηθεί ο Θεός του Νικολόπουλου γιατί ο Τράγκας σίγουρα "δεν έχει το Θεό του".

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΥΣΣΑΞΟΥΝ ΞΥΔΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ !! ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ..