Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΜΕ ΦΩΚΙΔΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!

"Η προστασία μαθητών ,εκπαιδευτικών ,γονιών και τους τοπικής κοινωνίας θα πρέπει να είναι πάνω από το οποιοδήποτε κόστος"



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και κάποιοι ακόμα σύλλογοι γονέων που πιέστηκαν κομματικά να μην υπογράψουν.
"Η προστασία μαθητών ,εκπαιδευτικών ,γονιών και της τοπικής κοινωνίας θα πρέπει να είναι πάνω από το οποιοδήποτε κόστος"... αν αυτό απαιτεί κομματική άδεια για να το υπογράψουν οι εκπρόσωποί μας στο Σύλλογο γονέων τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας: η υγεία μας αξίζει μόνο μία μάσκα αερόστατο. Έτσι λοιπόν φορέστε τη μάσκα, γυρίστε στις δουλειές σας και περιμένετε υπομονετικά!!!

Ανώνυμος είπε...

Χάλασαν την ηρεμία της Φωκίδας οι καταλήψεις των μαθητών. Σου λέει ΕΠΑΛ είναι δε βαριέσαι. Βγάλαμε και φωτογραφίες στην Αγκάλη. Ζάχαρη η υπόθεση. Σκάει όμως Ιτέα και Δεσφίνα, βγαίνει επείγουσα παρέμβαση κατά των καταλήψεων. Είχαμε και επίσκεψη υφυπουργού εκείνη τη μέρα τη κάτσαμε τη φάση. Μα και η Φωκίδα αντέδρασε; Πως; Φυσικά και κάποτε θα αντιδρούσε. Τους συνεργάτες και τους πληροφοριοδότες να προσέξετε κύριε. Ειδικά οι δεύτεροι εξ Ιτέας σας λένε αυτά που θέλουν να ακούσετε και όχι την αλήθεια. Λένε όλα καλά. Δεν είναι τίποτα καλά.
Επίσης είναι ντροπή πρόεδρος να κλέβει πρόταση-αίτημα των μαθητών και να την παρουσιάζει για δική της.

Ανώνυμος είπε...

ειδικα η ηλικιωμενη που λεει βουλευτα μου - υπουργε μου και αλλα τετοια εμετικα ζημια του κανει παρα καλο
ειμαστε μια ωραια πατρεα στο fb

Ανώνυμος είπε...

Οι νέοι (οι μαθητές) είναι το μέλλον της κοινωνίας διατυμπανίζουν οι κυβερνόντες από τα τηλεοπτικά κανάλια. Όταν οι νέοι όμως διαμαρτύρονται για τα χάλια της κοινωνίας τότε τους στέλνουν τον εισαγγελέα, τους αγανακτισμένους γονείς, τους κατηγορούν ότι είναι τεμπέληδες και μπαχαλάκηδες που δεν θέλουν να κάνουν μάθημα (όπως ακριβώς και τους καθηγητές τους) και βγάζουν και φιρμάνια τιμωρίας σε μία νύχτα όπως η Κεραμέως για κόψιμο των εκδρομών τους, για μάθημα το Σάββατο, μάθημα μέσα από υπολογιστή-κάμερα. Είναι όπως ακριβώς με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές στην πανδημία: χειροκρότημα στην αρχή- ΜΑΤ τώρα γιατί ζητάνε την ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων. Δηλαδή μη μιλάς, μη γελάς κινδυνεύει η ΕΛΛΑΣ κατά το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ-ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ; ΜΗΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

οι πρώτες μάσκες σεντόνια πουλήθηκαν, οι καινούργιες που είναι; στο δρόμο ακόμα; Έτσι προστατεύουν την υγεία των παιδιών μας και των δασκάλων τους;