Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ο Νίκος Εμμανουήλ δεν κατέθεσε συνδυασμό για την διεκδίκηση του δήμου Δελφών


Ολόκληρη η δήλωση του πρώην Δημάρχου Ιτέας έχει ως εξής
ΝΙΚΟΣ   ΓΕΩΡΓ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Δικηγόρος  – ΙΤΕΑ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Συνδημότισσες   και συνδημότες
Σας  17 Μαρτίου  2019 ανακοίνωσα  ότι στις προσεχείς  δημοτικές εκλογές θα  είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος  Δήμαρχος του Δήμου Δελφών, για  να συμβάλλω στην αντιμετώπιση των  πολλών και σοβαρών προβλημάτων του.  Στόχοι, η βελτίωση των οικονομικών του  Δήμου, η πραγματοποίηση αναγκαίων έργων υποδομής,  η αύξηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του,  η αξιοποίηση των προσόντων των πόλεων και των χωριών  του σε συνδυασμό με την τουριστική του προβολή, η λειτουργία  σημαντικών θεσμών κοινωνικής προσφοράς, η βελτίωση των υπηρεσιών  του προς τους Δημότες και πάνω απ’ όλα η ενωτική και εποικοδομητική  λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και άλλοι στόχοι, τους οποίους υπηρέτησα  κατά το παρελθόν με πίστη, με διαφάνεια και με πνεύμα αξιοκρατίας.
  Πλην, όμως,  κατά την κατάρτιση  του εκλογικού μας συνδυασμού,   εκτός από ορισμένα ικανά για να  αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα καθήκοντα    συνεργατών του Δημάρχου Δελφών πρόσωπα, τα  οποία δήλωσαν άμεσα τη στήριξη και τη συμμετοχή  τους στον συνδυασμό μας, υπήρξαν και άλλα πρόσωπα,  εξίσου κατάλληλα με τα προηγούμενα, τα οποία, όμως, αρκέσθηκαν  μόνο στη δήλωση στήριξης του συνδυασμού αλλά έδειξαν απροθυμία και  τελικά αρνήθηκαν να ενταχθούν στον συνδυασμό, επικαλούμενα επαγγελματικές  και οικογενειακές υποχρεώσεις.
Όμως, μόνο η  δήλωση στήριξης  προς ένα εκλογικό  συνδυασμό δεν επαρκεί  για να στεριώσει, καθόσον  με στήριξη αλλά χωρίς και συμμετοχή  συνδυασμός δεν γίνεται.
 Εξάλλου, τόσο  η συνείδησή μου  όσο και παλαιότερα  η πορεία μου στη διαχείριση  των κοινών πραγμάτων, δεν μου  επιτρέπουν να συμμετάσχω σε δημοτικές  εκλογές με έναν εκλογικό συνδυασμό αποτελούμενο  και από μέλη (π.χ. κοντινούς και μακρινούς συγγενείς,  απλούς γνώριμους ή και άγνωστα μεταξύ τους πρόσωπα κλπ.)  που εντάχθηκαν μόνο και μόνο για να συμπληρώσουν τον ελάχιστο  εκλογικό αριθμό μελών. Πιστεύω ακλόνητα ότι χρειάζονται πρόσωπα που  να μπορούν και κυρίως να γνωρίζουν πώς να διοικήσουν ένα Δήμο, έτσι  ώστε να έχουν σοβαρή παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο και να μπορούν να  στηρίζουν σοβαρά και την προσπάθεια του Δημάρχου. Αντιλαμβάνεσθε ότι δεν  θέλω να υποτιμήσω κανέναν και ότι τρέφω για όλους απεριόριστο σεβασμό. Όμως,  η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι αυτή που προανέφερα, την οποία ουδέποτε έπαψα  να κοιτάζω κατάματα.
 Γιαυτό και  δεν κατέθεσα  δήλωση υποψηφιότητας  του συνδυασμού μας.
 Ύστερα από  αυτά, αισθάνομαι  την ανάγκη να ευχαριστήσω  τις φίλες και τους φίλους συνεργάτες  μου, που άμεσα και με προθυμία στάθηκαν  στο πλευρό μου από την αρχή της προσπάθειάς  μου μέχρι σήμερα. Να ευχαριστήσω όλους τους δημότες  και δημότισσες, που αυθόρμητα μου μίλησαν με ενθαρρυντικά  λόγια. Να ευχαριστήσω και τους φίλους, που εκδήλωσαν τη στήριξή  τους, παρότι έδειξαν απροθυμία να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό μας.
           Τέλος, να ευχηθώ  για έναν σοβαρό και  πολιτισμένο προεκλογικό  αγώνα σε όλους τους υποψήφιους  και καλό κουράγιο.
        Ιτέα, 04  Μαΐου 2019       
                                                                         Με αγάπη
                                      ΝΙΚΟΣ   ΓΕΩΡΓ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ    
                                Δικηγόρος – ΙΤΕΑ


www.fokidanews.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταλάβαμε Νίκο, καταλάβαμε.Εμείς στο καφενείο το ξέραμε, εσύ "έπεσες απ τα σύννεφα"Τελικά δεν σε είχαν και σε πολύ εκτίμηση οι φίλοι; Καλύτερα,γιατί θα αναγκαζόσουν να βγεις και στην αγορά.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΘΑ ΉΤΑΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΊΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΧΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΦΗΣΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΗΝ ΑΦΎΠΝΙΣΗ ΜΕΡΙΚΏΝ ΑΚΌΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορείς να εξαρτήσεις από πολιτικούς να σώσουν την Ιτέα. Οι άνθρωποι της Ιτέας πρέπει να σηκωθούν και να πολεμήσουν. Πρέπει να αγαπούν ο ένας τον άλλον. Να ξεχάσουμε τις προηγούμενες συγκρούσεις και μάχες. Nα σταματήσετε να πετάτε τα σκουπίδια παντού.Να καλέσει κάθε τουρίστα από όλο τον κόσμο να επισκεφθεί την Ιτέα.Προκειμένου να προσελκυστούν οι επενδύσεις πρέπει να υπάρχει σταθερός τουρισμός.Ο τουρισμός δεν είναι μόνο ξένος αλλά και ελληνικός. Προσκαλέστε τους φίλους και την οικογένειά σας να επισκεφτούν την Ιτέα.Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας περνούν τα καλοκαίρια τους εδώ, ανεξάρτητα από το πού πηγαίνουν στον κόσμο. Εάν υπάρχει κάτι που βλέπετε ότι δεν σας αρέσει να πάτε στο αστυνομικό τμήμα ή στο δημαρχείο για να εκφράσετε τις απόψεις σας. Κάνετε πίεση στους πολιτικούς σας όταν tous τις βλέπετε. Ο καθένας πρέπει να εμπλακεί για να σώσει την Ιτέα. Ο καθένας πρέπει να κάνει ό, τι μπορεί. Σταματήστε τα κουτσομπολιά. Κάθε άτομο στην Ιτέα χρειάζεται το άλλο για να είναι ενωμένο. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια εδώ για να κάνουμε αυτό το μέρος καλύτερο.Προκειμένου να εκλέξετε τους πολιτικούς σας, αγωνίζεστε όλοι ο ένας τον άλλον. Προκειμένου να εκλέξετε τους πολιτικούς σας, αγωνίζεστε όλοι ο ένας τον άλλον. Αυτό το μέρος χρειάζεται μόνο ενότητα. Και κάποιος να περάσει μία ώρα την ημέρα διαφήμιση της Ιτέας στους Δελφούς.Περάστε μία ώρα την ημέρα κάνοντας πράγματα για να βελτιώσετε αυτό το μέρος.Δεν θα έπρεπε να μας γελάσει η Amfissa. Νομίζουν ότι είμαστε άθλιοι άνθρωποι. Θα έρθουν εδώ και θα περάσουν χρήματα, ενώ θα κερδίσουμε τη δική μας μάχη.Η Αράχοβα είναι το παράδειγμά μας. Οι Δελφοί είναι το μυστικό μας όπλο.

Ανώνυμος είπε...

Και αν κάποιος θέλει να με βοηθήσει να πάρει τα σκουπίδια από εδώ. Και αν κάποιος θέλει να κάνει φυλλάδια και να πάει να τους δώσει στους τουρίστες στους Δελφούς, ενημερώστε με.Οι Δελφοί Mas οφείλουν ένα κομμάτι της πίτας.Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε να λέτε ότι είμαι τρελός. Αλλά είμαι πραγματικά cool yo.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Νικο παλληκαρι βεβαια τωρα πεφτουμε στα νυχια των χρυσαυγιτων που ειναι γεματοι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ συνδιασμοι, το κριμα στο λαιμο ολων μας

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι λάθος του Νίκου ότι περιμένετε όλοι για ένα θαύμα πίνοντας καφέ και μη κάνοντας τίποτα.