Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Πάμε σε εκλογές; Ο Στουρνάρας ετοιμάζει «φιλολαϊκό» πακέτο μέτρων!


«Εκπλήξεις» υποσχέθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στην τελευταία, τετ α τετ συνάντηση τους, που έγινε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ.
Στο ερώτημα του τελευταίου, «τι είδους εκπλήξεις», η απάντηση του «τσάρου» φέρεται να ήταν μονολεκτική: «Θετικές».

Οι πληροφορίες στο Μέγαρο Μαξίμου έκαναν λόγο, εδώ και καιρό, για κάτι καλό που ετοιμάζεται από το οικονομικό επιτελείο και θα έχει να κάνει με την ελάφρυνση της φορολόγησης των Ελλήνων. Στο διευκρινιστικό ερώτημα όμως του κ. Σαμαρά, προς τον κ. Στουρνάρα, σχετικά με το περιεχόμενο των αλλαγών, η απάντηση ήταν... «περιμένετε και θα δείτε».

Ο υπουργός Οικονομικών ετοιμάζει πακέτο ανακοινώσεων, το οποίο θα γνωστοποιήσει πρώτα στον πρωθυπουργό, μέσα στον Μάρτιο, κατά πάσα πιθανότητα. Αμέσως μετά και εφόσον πάρει το πράσινο φως, θα το δώσει και στη δημοσιότητα. Αν όλα πάνε καλά, η υλοποίηση του θα ξεκινήσει λίγο πριν τη λήξη του α' εξαμήνου του 2014 και θα είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της κυβέρνησης στο πλαίσιο μιας πολύ δύσκολης προεκλογικής καμπάνιας, ενόψει των εκλογών του Μαΐου, που μπορεί να είναι διπλές ή ακόμα και ...τριπλές.

voria.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ 2009 , ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ [τους ομοιους σας] ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΕΠΙ 30 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ !!!