Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΙΤΕΑ: Στα δέντρα η κυρία Ευγενία Μανωλίδου.


Προκαλεί οπτική ρύπανση!
Κάνοντας μια βόλτα στην παραλία της Ιτέας, θα διαπιστώσουμε πως κάποιοι, είτε από απροσεξία είτε από βιασύνη να τελειώσουν την αφισοκόλληση, έβαλαν και αφίσες με την κυρία Ε. Μανωλίδου, (σύζυγο του υπουργού που θα σώσει την Υγεία μας κ. Άδωνη Γεωργιάδη), προβάλλοντας εκδήλωση στους Δελφούς  σε μερικά δέντρα της παραλίας! Απαράδεκτο! Όχι τόσο πολύ για τη ζημιά στα δέντρα. Αυτά αργά ή γρήγορα θα επουλώσουν τις πληγές τους. Το θέμα είναι αισθητικό, για κατοίκους και επισκέπτες.
Δείχνει προχειρότητα.
Μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές, αυτές με πανηγύρια στο χωριό!
Είναι φυσικά και πολλά ενοικιαστήρια σε κολώνες και δέντρα που έπρεπε να είχαν καθαριστεί πριν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.
Ας επιστρέψουμε στην αφίσα. Παρατηρήσαμε πως η εκδήλωση, εκτός των χορηγών, γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Δελφών, αλλά και από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων! Για τον Δήμο εντάξει. Εκδήλωση στους Δελφούς γίνεται αλλά, το Υπουργείο με τί υποστηρίζει; Δεν πιστεύουμε πως στηρίζει εκδηλώσεις οικονομικά, όταν θέλει ν’ απολύσει εκπαιδευτικούς;
Η Ιτέα είναι μια όμορφη πόλη και δεν χρειαζόμαστε καμία γοητευτική επώνυμη κυρία σε δέντρα και τοίχους Δεν την ομορφαίνουν περισσότερο!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

το θρασος δεν εχει ορια.ο δημος δεν επρεπε να δεχτει αυτη την εκδηλωση.εχουμε δει αυτη τη κυρια? στη τηλεοραση παρουσιαζει ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Eχεται aπολυτο δικιο σχετικα με τις αφισες της τωρινης εκδηλωσης της Κα Μανωλιδου,αναλογουμενως του γουστου σας και το σχολιο σας με την αναρτηση στα δεντρα θα επρεπε να υπαρχει πινακας ανακοινωσεων, τουλαχιστον σε 5 σημεια στην Ιτεα αλλα και απο τοσα σε καθε Πολη της περιοχης,με κορνιζα φτιαγμενη απο Swarowski ετσι για να το κανουμε ποιο "Glamour"!!!!!!! Μας δουλευτε?εχετε και blog? και γραφετε οτι σας κατεβει? εχετε και αποψη κιλας? που μπαινουν οι αφισες δηλ? μηπως σε πινακες ανακοινωσεων που δεν υπαρχουν? η μηπως στα μαγαζια που δεν τις βαζουν για να μην χασουν πελατεια την βραδια της εκδηλωσης? κανετε και κριτικη χωρις να δεχεστε σχολια αφου πρωτα πρεπει να ελεγχθουν απο εσας.Λιγο σεβασμος δεν εβλαψε ποτε.Η ελλαδα καιγεται και εσεις κανετε βλαχοπολιτικη εναντιον ολων,σας φταινε ολα απο τους χορηγους μεχρι και τον μεροκαματιαρη που εβαλε τις αφισες.Σα δε ντρεπεστε λιγο!

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι αν δεν επρόκειτο για την Κα Μανωλίδου ούτε που θα είχατε ασχοληθεί καν....Μην γίνεστε μίζεροι.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΩΡΙΟ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΦΙΣΣΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΠΑΚΙ. ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΟΙ ΑΝΕΠΑΕΡΚΕΙΣ ΤΟΠΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΧΙ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΓΟΥΡΝΟΣΤΑΛΙΟ ! ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘ ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ! Η ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ! ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΗΜΕΙΑ ΔΕΝΔΡΑ κ.λ.π. ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΦΙΣΣΕΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ , η ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΙΒ ΣΟΟΥ ΤΗΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΙ ΕΔΩ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ! ΚΟΙΝΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΒΑΡΑΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΝ ΕΝΟΕΙΣ ΓΑΙΔΑΡΟ?ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ?ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑΝ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ,