Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

"ΜΑΪΑΜΙ" : Σε δημοπράτηση το εμβληματικό κατάστημα αναψυχής της Ιτέας



5 σχόλια:

  1. καλές δουλειές με τα 900ε η επένδυση θα δώσει ρέστα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ιτέα έχει πεθάνει. Θέλετε επένδυση αλλά δεν θέλετε τον τουρισμό. Θέλετε τα παιδιά σας να βρουν δουλειά αλλά δεν σταματάτε να μισείτε ο ένας τον άλλον και να σχεδιάζετε εναντίον όσων έχουν περισσότερα από σας. Οποιαδήποτε εξαιρετική τοποθεσία είναι αυτό που είναι λόγω του λαού. Πρέπει να έρθετε μαζί και να αποφασίσετε ποιο μέλλον θέλετε να έχετε. Αν δεν είναι ήδη αργά.
    Το Μαϊάμι θα παραμείνει άδειο. Θα πρέπει να μετατραπεί σε μουσείο για να δείξει πώς μια πολύ όμορφη τοποθεσία μπορεί να μετατραπεί σε νεκροταφείο.
    Η Ιτέα είναι γεμάτη σκουπίδια παντού αδέσποτα σκυλιά και άδειά ξενοδοχεία. Τα σπίτια εγκαταλείπονται και πέφτουν.
    Δεν αγαπάς αυτό το όμορφο μέρος. Αυτό το όμορφο μέρος είναι θυμωμένος με σας. Σταματήστε να μιλάτε κακά ο ένας για τον άλλον και να μισείτε όλους. Κάνε ό, τι μπορείς να κάνεις για αυτό το μέρος για να έχεις μέλλον.Φροντίστε το ένα το άλλο. Φροντίστε για τη γη σας. Μην αφήνετε αυτές τις εταιρείες και τα πλοία να κάνουν το νερό της παραλίας τοξικό που θα πάρετε τον καρκίνο.
    Εάν δεν σας ενδιαφέρει αυτό το μέρος πηγαίνετε κάπου αλλού. Αν σας ενδιαφέρει να κάνετε κάτι. Αλλά όταν 7000 άνθρωποι κατηγορούν πάντα κάποιον για την κατάσταση, τίποτα δεν θα αλλάξει. Κατηγορήστε τους εαυτούς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ο πρόεδρος του λιμενικού δεν ξεκίνησε τις διαδικασίες για ποινική δίωξη των υπευθύνων που άφησαν το Μαϊάμι με χρέη και αυτών που ξήλωσαν μέχρι και τα πλακάκια,τις τέντες,τα μάρμαρα,τα μπάνια,φταίει ο Ιτιωτης
    Όταν έφτιαξαν την μαρίνα και μετά την άφησαν χωρίς υπεύθυνο Διαχείρισης,φταίει ο Ιτιωτης!
    Όταν ψηφίστηκε το Δελφικό τοπίο,φταίει ο Ιτιωτης!
    Όταν πήραν το ράλι Ακρόπολις,φταίει ο Ιτιωτης!
    Όταν οι φοίνικες χάλασαν,φταίει ο Ιτιωτης!
    Το ότι ο βιολογικός ,τούς περισσότερους μήνες τον χρόνο είναι εκτός,και τα βοθρονερα πέφτουν στην θάλασσα,φταίει ο Ιτιωτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να βρεθεί ένας Αξιόλογος επιχειρηματίας γιά το ΜΙΑΜΙ.
    Η Θέση του είναι μοναδική και δεσπόζουσα.
    Θα ανταμοίψει καλά και σε πολλά επίπεδα, όποιον το πιστέψει και το δουλέψει με αγάπη γιά τον Πελάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ενοίκιο ειναι υπερβολικό για αυτό το ΓΙΑΠΙ!
    Δεν είναι μόνο οι ζημιές που έγιναν, αλλά και το οτι το κτίριο, λόγω ποιότητας κατασκευής και έλλειψης συντήρησης, έφτασε και ξεπέρασε το προσδόκιμο ζωής του.
    Αν δεν πέσουν χοντρά λεφτά (όχι μόνο βάψιμο και γυψοσανίδα), το κτίριο θα καταρρεύσει μέσα σε μια πενταετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή