Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας : «Η Σόνια Λίζα Κέντερμαν μας μίλησε για την ταινία που σκηνοθέτησε - «Ο Ράφτης » , που προβλήθηκε στο χώρο της μαρίνας Ιτέας »

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ

Η Σόνια Λίζα Κέντερμαν μας μίλησε για τον «Ράφτη»

video συνομιλίας

Την προηγούμενη βδομάδα έγινε στην Ιτέα η προβολή της ταινίας «Ο ΡΑΦΤΗΣ»  της Σόνια Λίζα Κέντερμαν. Μια τρυφερή, αισιόδοξη ταινία με χιούμορ. Ένα χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπο μας όσο παρακολουθούσαμε την ταινία.

Και μετά την προβολή συνδεθήκαμε διαδικτυακά με τη νεαρή ταλαντούχα σκηνοθέτρια και συνομιλήσαμε μαζί της.

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνομιλία:


Η Σόνια Λίζα Κέντερμαν μας μίλησε για αυτήν την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, για τη μουσική του Νίκου Κυπουργού που συνοδεύει υπέροχα τον Δημήτρη Ήμελλο και για την προβολή της ταινίας στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ιαπωνία, ενώ το επόμενο διάστημα θα προβληθεί στην Κίνα, τη Βραζιλία, την Ιταλία κλπ

Τέλος μας συγκίνησε όταν θυμήθηκε με χαρά την πρώτη της επίσκεψη στην Ιτέα το 2014 για την προβολή της πρώτης μικρού μήκους ταινίας της «Νικολέτα» ενώ όπως μας είπε δεν ξεχνά ότι αυτή η ταινία είχε βραβευτεί από την ΟΚΛΕ (Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών) στο Φεστιβάλ Δράμας.

Ευχαριστούμε τη Σόνια Λίζα Κέντερμαν, χαιρόμαστε για τις επιτυχίες της και περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη δουλειά της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου