Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Αρμένιος κατέβασε τη σημαία της ΕΕ και ύψωσε την αρμένικη έξω από την Κομισιόν στις Βρυξέλλες.

Ο Νέος Σολωμός Σολωμού είναι Αρμένιος…



Κι ενώ η Γενοκτονία  Νούμερο 2 των Αρμενίων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση από τους Νεοθωμανούς και τους Αζέρους στη γραμμή Ερντογάν ”ένα έθνος 2 κράτη” μια αληθινή επαναστατική πράξη έγινε στις Βρυξέλλες ! Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας υπέρ της Αρμενίας , ένας Αρμένιος ανέβηκε στον ιστό κατέβασε τη σημαία της ΕΕ και ύψωσε την Αρμένικη έξω από τα κτίρια της Κομισιόν στην πλατεία Schuman ….ο νέος Σολωμός Σολωμού είναι Αρμένιος ο εχθρός είναι κοινός είναι ο τούρκικος επεκτατισμός με μανδύα ΝΑΤΟ-ικό.. 0 κυρώσεις στην Τουρκία για ελληνοτουρκικά για κυπριακό για αρμενικό.. φαίνεται πως η Γηραιά ήπειρος πάσχει από Αλτσχάιμερ που προκαλεί αμνησία και κινητικό……σε πλήρη αδράνεια….

Manifestation très serrée.


Περίπου 2.000 άτομα, σύμφωνα με την εκτίμηση της αστυνομίας των Βρυξελλών-Ixelles, διαδήλωσαν την Τετάρτη το πρωί μεταξύ 8 π.μ. και 11 π.μ. στην rue de la Loi, στην καρδιά των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων στις Βρυξέλλες, για να καταγγείλουν τις επιθέσεις του Αζερμπαϊτζάν κατά της Αρμενίας. Ομάδες διαδηλωτών συνέχισαν την κινητοποίηση εμποδίζοντας την κυκλοφορία στις λεωφόρους Auderghem και Cortenbergh και στην είσοδο της σήραγγας Loi. Οι σήραγγες Cinquantenaire, Tervueren και Loi έκλεισαν προς το κέντρο. Άναψαν καπνογόνα….

Δεν τήρησαν τα περιοριστικά μέτρα …μάσκες, φυσική απόσταση κλπ. 

Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες, ιδίως από τους ευρωβουλευτές Peter van Dalen και François Alfonsi, καθώς και από θρησκευτικούς εκπροσώπους.

Οι διαδηλωτές καλούν την Ευρωπαϊκή Ένωση να βγει από τη σιωπή της και να καταγγείλει τον επιτιθέμενο. “Μετά την τελευταία ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής, δημοσιεύθηκε ένα δελτίο τύπου που ζητούσε την αποκλιμάκωση”, σχολιάζει ο Nicolas Tavitian, πρόεδρος της Επιτροπής Αρμενίων του Βελγίου που διοργάνωσε τη διαμαρτυρία. « Φυσικά όλοι είναι υπέρ της ειρήνης αλλά για να δείξουμε το δρόμο προς την ειρήνη, πρέπει να ονομάσουν τον επιτιθέμενο. Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν το έπραξε … “”Η γενοκτονία των Αρμενίων έγινε πριν από περισσότερα από 100 χρόνια αλλά ο λόγος κατά της Αρμενίας παραμένει ισχυρός στην Τουρκία κι ακόμη πιο δυνατός στο Azerbaïdjan”, συνεχίζει ο Νικόλας Ταβιτάν. «Οι Αρμένιοι το γνωρίζουν πολύ καλά και θα πολεμήσουν με ό, τι έχουν. Οι άμαχοι πληθυσμοί βομβαρδίζονται στις καρδιές των πόλεων με βόμβες διασποράς, οι οποίες απαγορεύονται από το διεθνές δίκαιο. Θέλουμε να εκθέσουμε τώρα τα εγκλήματα πολέμου, όχι μετά τον πόλεμο ».

Εικόνα
Εικόνα

dimpenews.com 




Η κραυγή απόγνωσης μιας Αρμένισσας απ' την Αθήνα

2 σχόλια: