Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Ανακοίνωση της Π.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. (Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου) για την απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής

 




6 σχόλια:

  1. ΑΛΗΘΕΙΕΣ ...Ποιοί άραγε τις συμμερίζονται και επανατοποθετούνται;;;... Φωνή βοώντος εν τη ερήμω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επαμ κατι μου θυμιζει καρτερια εχασες το δρομο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απ τα ωραιότερα άρθρα αυτών των ημερών για το θέμα της Χ,Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Καρτερία δεν έχει χάσει κανένα δρόμο. Βρίσκεται στο σύγχρονο μονοπάτι που ξεκινά από τους βωξίτες τις ανεμογεννήτριες και καταλήγει στις ιχθυοκαλλιέργειες. Μέσα στο τρίγωνο αυτό υπάρχει το αρχαίο μονοπάτι των Δελφών και γεωγραφικά. Ένα μονοπάτι που ούτε οι Δελφιώτες επιχειρηματίες δεν το προβάλουν. Επιχειρηματίες που νομίζουν πως αν οι επισκέπτες μείνουν μόνο στους Δελφούς θα πλουτίσουν όπως πριν 40 χρόνια. Οι Δελφιώτες που δεν διαφημίζουν πως υπάρχουν παραλίες για μπάνιο στα 17 χιλιόμετρα. Στο τελευταίο μην τολμήσει και βγει παπαγαλάκι να πει το γνωστό “ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ Η ΙΤΕΑ” γιατί είναι παπαγαλάκι των βωξιτών. Τελεία και παύλα.
    Η Φωκίδα μαραζώνει και οι άνθρωποι φεύγουν. Όχι μόνο οι νέοι όπως είπε ο τωρινός βουλευτής στο ραδιόφωνο πέρυσι των Αύγουστο και στο δημαρχείο καλώντας επιλεκτικά τους παραβρισκόμενους. Ο κος βουλευτής ας μας πει τα στοιχεία, τα στατιστικά από το 2004 που εξελέγη για πρώτη φορά έως το 2009 που παρέδωσε και να τα συγκρίνει από το 2010 έως και το 2014. Δηλαδή κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ αλλά και των δύο μαζί. Δεν τα γνωρίζω αλλά Hic Rhodus, hic salta! Και αφήστε τις στατιστικές. Είστε συνυπεύθυνος για την κατάντια.
    Με την υπογραφή της σύμβασης για την παραχώρηση της μαρίνας Ιτέας σε ιδιώτη, καλό είναι περιφέρεια, δήμος Δελφών, σύλλογοι, να προωθήσουν την Ιτέα αλλά και το Γαλαξίδι σας τουριστικούς προορισμούς.
    (Αλλά οι παραπάνω είναι ικανοί να δώσουν άδεια για ιχθυοκαλλιέργειες και απέναντι από την μαρίνα. Το τελευταίο χωρίς πλάκα. Είναι ικανοί.)
    Χωρίς θάλασσα και ήλιο τουρισμός δεν υπάρχει. Με το φάτε αρχαία στους Δελφούς και μουσεία χωρίς πρόσβαση και παρκινγκ στην Άμφισσα, το χάσαμε το παιχνίδι κ.κ. δήμαρχοι, περιφερειάρχες και βουλευτάδες.
    Στη Καρτέρια αλλά και σε όσους λένε το “όλοι μαζί θα ζήσουμε ή όλοι μαζί θα πεθάνουμε” αν το συνεχίσουν, τίθεται θέμα σχιζοφρένιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή