Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Έρχεται νέα κακοκαιρία - Τι προβλέπει η ΕΜΥ

  


Δευτέρα 04-02-2019 
Καιρός: στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τη Μακεδονία και πιθανώς πρόσκαιρα στο Ιόνιο. 
Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. 
Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και τα νοτιά. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7, στα νοτιά 8 και από το βράδυ τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.   

Τρίτη 05-02-2019 
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα κεντρικά και τα νοτιά, οι οποίες βαθμιαία από τα νοτιοδυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρά στα κεντρικά και τα νοτιά. 
Από το απόγευμα χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά που τη νύχτα θα ενταθούν. 
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. 
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7, στα νοτιά 8 με 9 μποφόρ. 
Εξασθένηση από το απόγευμα στα δυτικά. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   

Τέταρτη 06-02-2019 
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, κατά τόπους πυκνές στα βορειοδυτικά. εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ στα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα κεντρικά και νοτιά. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και πρόσκαιρα στα νοτιά νοτιοανατολικοί έως Θ μποφόρ. Θερμοκρασία: σε πτώση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου