Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ RALLY ACROPOLIS!

Φωτογραφία για Αδοξο «Finish» για το Ράλι Ακρόπολις
Σβήνει από τον παγκόσμιο χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού το φημισμένο Ράλι Ακρόπολις. Αιτία, όπως καταγγέλλουν οι διοργανωτές η μη καταβολή ενός παράβολου ύψους 170.000 ευρώ στην Eurosport Events

23 Αυγούστου 2013. Η διοργανώτρια αρχή του Ράλι Ακρόπολις, η «Celeritas» (είναι η εταιρία στην οποία έχει αναθέσει η ΕΛΠΑ την διοργάνωση τα τελευταία χρόνια) πληροφορείται ότι το «ράλι των Θεών», ένας από τους παλιότερους και σημαντικότερους αγώνες αυτοκινήτου στο κόσμο τίθεται εκτός προγράμματος του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Οι λόγοι, καθαρά οικονομικοί. Η Πολωνία και η Λιθουανία με ένα μεγάλο προϋπολογισμό και χοντρά διαφημιστικά πακέτα είναι οι δυο χώρες που αναλαμβάνουν να αντικαταστήσουν το ελληνικό ράλι συνδιοργανώνοντας έναν αγώνα ιστορικής σημασίας, μιας και για πρώτη φορά στην ιστορία του WRC τα αυτοκίνητα θα πατούσαν λιθουανικό έδαφος. Μόνο το παράβολο που κατέβαλαν ήταν ύψους 450.000 ευρώ!

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το άρθρπ

3 σχόλια:

  1. το ακροπολις υπηρχε γιατι γινοταν γυρω απο/στη φωκιδα
    απο την ωρα που καποιοι μυριστηκαν αρπαχτη και το μαντρωσαν σε γηπεδα και αλλες ακαταλληλες περιοχες εχασε την
    μαγεια που ειχε λογω του τοπου διεξαγωγης του
    ο συγκεντρωτισμος/η καταστροφη του αθορμητισμου/ και η
    μανια καποιων να καπελωσουν τον αγωνα για να κονομησουν,τον κατεστρεψαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς είναι....ο αγώνας είχε άρωμα αρχαίας αίγλης , ήτοι Ακροπόλεως , Δελφών και κακοτράχαλων βουνών που αντιφεγγίζουν στα ασημένια νερά του Κορινθιακού ..πράγμα που όλοι οι αγωνιζόμενοι είχαν αγαπήσει και περάσει στο DNA τους για γεννιές αθλητών και διοργανωτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας το γενικευσουμε λιγο βρε παιδια,ας μιλησουμε για Ρουμελη κ για Μορια,ο στειρος τοπικισμος δηλωνει φτωχια πνευματικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή