Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΑΝΕΡΓΟΣ… Σας μαυρίζω και φεύγω!


Δυο χρόνια άνεργος. Ακριβώς στο όριο που είχα βάλει στον εαυτό μου για να βρω μια δουλειά, αλλιώς θα έπρεπε να πάρω πιο δραστικές αποφάσεις.

Δυο χρόνια, όσα είχα υπολογίσει ότι θα μπορούσα ν' αντέξω με κάτι οικονομίες που είχα και να μείνει κάτι για να μπορώ να κάνω μια αρχή κάπου αλλού.

Τώρα λοιπόν που τελείωσε ο χρόνος, που έφτασα στο όριο χωρίς να βρω λύση, τώρα φεύγω.

Είμαι έτοιμος να εγκαταλείψω τη χώρα και να ψάξω την τύχη μου αλλού, τώρα ακριβώς που "τα μνημόνια τέλειωσαν".

Θ' αφήσω τους γονείς μου αβοήθητους, τώρα ακριβώς που "έρχονται καλύτερες μέρες".

Θα πάρω το δρόμο της μετανάστευσης, τώρα ακριβώς που "έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα".

Θα παρατήσω στη μέση ό,τι είχα αρχίσει εδώ και μια δεκαετία, τώρα ακριβώς που "η χώρα βαδίζει στο δρόμο της ανάπτυξης".

Πάντα άτυχος...

Αλλά να ξέρετε ότι έχω κανονίσει τα πράγματα όπως έπρεπε. Παρέτεινα την αναχώρησή μου ώστε να είμαι εδώ να ψηφίσω στις 25 του μηνός. Πρώτα θα τους μαυρίσω καταλλήλως και μετά θα φύγω.

Ελπίζω να κάνουν και όλοι οι άλλοι άνεργοι το χρέος τους.

Σταύρος, 30 χρ.

imerologioanergou.gr

2 σχόλια:

  1. εδω στον τοπο μας παντως, μεχρι τις εκλογες του 2010 οι ανεργοι προτιμούσαν να στηθουν στον Πασα μονο και μονο για να τον εχουν να τους ταζει οτι θα τους βολεψει τον καθενα ιδιαιτερως και ας πανε να πνιγουν οι αλλοι. εκπορνευονταν μονο και μονο για να τους ταζει γιατι για να τους βαλει σε δουλεια δεν υπαρχει περιπτωση. Το εχουν καταλαβει και τα τούβλα. 2000 τουβλα του 2010 περιμένουν ακόμα. Ή μηπως αυτοι είναι πιο βλακες και απο τα τούβλα και ξαναψηφισουν αυτους που τους εχουν χωσει τοσα χρονια στην ανεργία; ρε μπας και εχουν καλοβολευτει στην τεμπελιά τους και τους ψηφιζουν συνειδητα για να εχουν να λενε οτι φταιει η ανεργία αλλα να μην κινδυνευουν να βρουν δουλεια να δουλέψουν; Τί στο διάολο γίνεται τελικά; Με έχει μπερδέψει το πόσο μεγάλη μπορει να είναι η ανθρώπινη βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο ανεργο Ελληνα ψηφο δεν περνουν οσοι κυβερνουν η κυβερνησαν,αλλα μην σκατε εχουν κανει τα κουμαντα τους οι νεοταξιτες,χιλιαδες μεταναστες κ ψευτοομογενεις θα τους ψηφισουν,αυτοι εχουν μεροκαματα γιατι δουλευουν για ψιχουλα κ λενε κ ευχαριστω,ασε που τα επιδοματα πανε συννεφο μιας κ φαινονται φτωχοι αφου δεν εχουν κανενα περιουσιακο στοιχειο.Ελληνες μην γελιεστε,η δημοκρατια τους θα φερει τον αφανισμο σας κ οι εκλογες το μονο που κανουν ειναι να σφυρηλατουν τα δεσμα σας.Πυκνωστε τις Εθνικιστικες φαλαγγες οσο ειναι καιρος,η επομενη γενια κ να θελει δεν θα μπορει να αποτρεψει τον αφελληνισμο αυτου του τοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή