Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

GRAVITY... Από την Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας

Gravity movie poster
Χρόνια πολλά καλή χρονιά,
την Παρασκευή 3/1/2014 και την Κυριακή 5/1/2014 στις 21:00 η Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας θα προβάλει στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας την ταινία με τίτλο GRAVITY.
 
περίληψηΘεαματικό, αγωνιώδες, όμορφο, ασφυκτικό, αληθινά τρομακτικό και μια δόση μεταφυσικό. Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις με εταιρείες και ηθοποιούς, ο Κουαρόν κατάφερε να γυρίσει μία από τις ταινίες που υπόσχεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά κεφάλαια της χρονιάς.

υπόθεση
Η Δόκτωρ Ράιαν Στόουν είναι μια ιατρική μηχανικός στην πρώτη της διαστημική αποστολή και συνοδεύεται από το βετεράνο αστροναύτη Ματ Κοβάλσκι, επικεφαλής της αποστολής, που βρίσκεται στην τελευταία του πτήση πριν συνταξιοδοτηθεί. Κατά τη διάρκεια ενός διαστημικού περιπάτου, ο διαστημικός σταθμός καταστρέφεται και οι Στόουν και Κοβάλσκι μένουν ολομόναχοι στο διάστημα, αγκιστρωμένοι μόνο ο ένας στον άλλον, σε μια ατέρμονη κάθοδο στο σκοτάδι. Η εκκωφαντική σιωπή τούς επιβεβαιώνει ότι έχουν χάσει κάθε επαφή με τη Γη και κάθε ελπίδα σωτηρίας.Καθώς ο φόβος μετατρέπεται σε πανικό, κάθε ανάσα ελαττώνει το οξυγόνο που τους έχει απομείνει. Αλλά ο μοναδικός τρόπος να επιστρέψουν μπορεί να απαιτεί να βυθιστούν ακόμα πιο μακριά, στην τρομακτική απεραντοσύνη του διαστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου