Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Καιρός - Μαρουσάκης: «Θα θυμίσει καλοκαίρι τις επόμενες ημέρες»

Το θερμοκρασιακό διάγραμμα του μετεωρολόγου για την αλλαγή του σκηνικού



Καλοκαίρι θυμίζει το καιρικό σκηνικό των ημερών που διανύουμε, με τους μετεωρολόγους να κάνουν λόγο για απότομη αλλαγή από την Κυριακή και έπειτα.

Ο γνωστός μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης στη νεότερη ανάρτησή του στα social media, αναφέρει αρχικά πως τις επόμενες ημέρες, οι συνθήκες που θα επικρατήσουν στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα είναι σαν να έχουμε καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται πως το Meteo, έχει ήδη αναφέρει πως η κορύφωση αυτού του κύματος ζέστης θα σημειωθεί την Παρασκευή, όπου ο υδράργυρος θα αγγίξει μέχρι και τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη συνέχεια όμως ο κ. Μαρουσάκης επισημαίνει πως «από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα όπως λέει και ο λαός μας» κάνοντας ξεκάθαρη νύξη για την αλλαγή του τοπίου από το τέλος της εβδομάδας. Από την Κυριακή σύμφωνα με τις προγνώσεις των ειδικών, αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, που θα διατηρηθεί και την επόμενη εβδομάδα.

«Απ' τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα όπως λέει και ο λαός μας Έτσι κι ο καιρός που θα θυμίσει καλοκαίρι τις επόμενες ημέρες για να μας επαναφέρει στο φθινόπωρο στη συνέχεια. Μια εικόνα χίλιες λέξεις», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο μετεωρολόγος, την οποία συνοδεύει με ένα θερμοκρασιακό διάγραμμα για την περιοχή της Αθήνας. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου