Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Δήμος Δελφών : «Σε διαγωνισμό η πλατεία στην είσοδο της Ιτέας»

 




7 σχόλια:

  1. 1.000.000€....να υποθέσω η σκάλα είναι χρυσή και η τέντα από μετάξι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτοί που θα κάθονται στα παγκάκια θα απολαμβάνουν τη θέα από τη βρωμιά των συνεργείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ελπίσουμε να ξεβρωμίσει απ τα σάπια κουφάρια των αυτοκινήτων όλη η «είσοδος» της Ιτέας . Κι όσα πρέπει να μείνουν , να κρυφτούν απ την κοινή θέα με κατάλληλα μέσα.
    Αμήν και πότε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν ξεκινήσετε μη ξεχάσετε να κόψετε ότι πρασινίζει. Το πράσινο βλάπτει σοβαρά την τρίτη ηλικία. Μέχρι να γίνει θα αλλάξουμε ηλικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δήμος εχει προοπτική, όραμα και μεριμνεί για το μέλλον της Ιτεας, φτιάχνοντας πλατεια που θα αποτελεσει "ευχάριστη διέξοδο για την τρίτη ηλικία που φιλοξενείται στο θεραπευτήριο" !!! Το γεγονός ότι δεν υπάρχει στην πόλη μια παιδική χαρά της προκοπής ή ενα υποτυπώδες πάρκο για να παιζουν τα παιδιά με ασφάλεια δεν εχει περάσει ποτέ σαν σκέψη σε κάποιον από το Δήμο; Μάλλον όχι, αφου ο Δήμος βλέπει μπροστά το μέλλον όπου σε λίγα χρόνια οι δημότες της πολης θα είναι μόνο της τρίτης ηλικίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια καλη αρχή να σουλουπωθεί η Ιτέα με τους αδιάνοικτους δρόμους και τις άφτιαχτες πλατείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε και μετά να γίνει κανονικός πεζόδρομος μέχρι το σχολείο να μην πατάνε στρώση γράσο τα παιδάκια και μαυρίζει το μάτι τους.

    Άντε μπράβο και το νου σας στο Γραμματικοπούλειο-Μπάλειο-Τρίγκειο γιατί γνωστοί σαλωνίτες μάνατζερς ορέγονται να ξεμπήξουν και δεύτερο γηροκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή