Γραβιά: 63χρονος έπεσε από την βεράντα και σκοτώθηκε μπροστά στην γυναίκα του!

Ο άτυχος άντρας μόλις είχε σηκωθεί από την καρέκλα στη βεράντα του στους Δελφούς όταν ξαφνικά ζαλίστηκε και έπεσε από μικρό ύψος στο έδαφος

Ζαν-Λικ Μελανσόν: «Ανυπότακτος» ή «νέος Τσίπρας»;

Το ερώτημα για πολλούς τώρα είναι αν θα «υποταχθούν» ή όχι οι «Ανυπότακτοι» του Νέου Λαϊκού Μετώπου. Ο Μελανσόν είχε πει ότι αυτός δεν θα γίνει νέος Τσίπρας. 


 

Πανελλήνιες 2024: Έξι συμβουλές για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των μαθημάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων, οι υποψήφιοι στρέφουν, πλέον, το ενδιαφέρον τους στη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής του Μηχανογραφικού 


Πλασάρισμα της Ελλάδας στη πυρηνική ενέργεια

Η συζήτηση για τη πυρηνική ενέργεια στην Ελλάδα υφίσταται. Σενάρια για μακροχρόνια σύμβαση ή μετοχική είσοδο σε πυρηνικό αντιδραστήρα του Κοζλοντούι. Προς το παρόν θέμα επένδυσης στη χώρα μας δεν υπάρχει.

 

«Η Ελλάδα πεθαίνει…»

H χώρα ζει την απόλυτη παρακμή. Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της φτωχοποιούνται την ώρα που οι λίγοι πλουτίζουν στις πλάτες τους. Η κατάσταση δεν είναι ούτε καν στοιχειωδώς βιώσιμη.


Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Καταπολέμηση του Δάκου της Ελιάς στην Π.Ε. Φωκίδας - Αρχίζουν οι δολωματικοί ψεκασμοί

Την Τρίτη 9/7/2024, εάν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα ξεκινήσουν δολωματικοί ψεκασμοί στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς στην Π.Ε. Φωκίδας στην Δ.Ε. Δεσφίνας, στην Δ.Ε. Ιτέας (Ιτέα, Κίρρα), στην Δ.Ε. Γαλαξιδίου (Αγ. Πάντες, Γαλαξίδι, Πεντεόρια), στην Δ.Ε. Τολοφώνος ( Τολοφώνα, Ερατεινή, Πάνορμος) και την Τετάρτη 10/7/2024 στην Δ.Ε. Ευπαλίου (Μαλάματα, Μανάγουλη, Μοναστηράκι κλπ).

Υπόθεση Novartis ( του Σαράντη Μιχαλόπουλου )

ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Μετά την αποκάλυψη για τις αμοιβές που πήραν δικηγόρος και μάρτυρες που κατέθεσαν, αρχικά στις ΗΠΑ και στη συνέχεια και στην Ελληνική Δικαιοσύνη, υπάρχουν ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα.


Δέκα χιλιάδες διορισμούς ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας

Λιβάνιος: Η δημόσια Παιδεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση


 

«Ο Αυγενάκης και το τέλος της ανοχής» (της Βασ.Σιούτη)

Το πρόσφατο αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και το «διπλό χτύπημα» από τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή αυτή την εβδομάδα δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη Νέα Δημοκρατία ακόμα και να σκεφτούν να συγκαλύψουν το περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη, ειδικά μετά τη μεγάλη και αρνητική δημοσιότητα που έλαβε αυτό.


Όταν το ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ εμπνέει καλλιτέχνες

Η Ayumi Paul, οι Δελφοί και η τελετουργία της χειροτεχνίας  
H διεπιστημονική καλλιτέχνιδα εμπνέεται από την κοιλάδα την οποία περνούσαν οι επισκέπτες του μαντείου και την αρχαία τέχνη, μεταφέρει στο χαρτί τις λατρείες και τα οράματα της φύσης μέσα από τις βελονιές της.

ΠΑΣΟΚ : «Φαβορί και αουτσάιντερ» (Βασ.Σιούτη)

Ποιο είναι το πολιτικό στίγμα των τριών πρώτων υποψηφιοτήτων που παρουσιάστηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.  


Αντιρρήσεις του Δήμου Δελφών για το νέο χωροταξικό των ιχθυοκαλλιεργειών

 Π. Ταγκαλής: «Ανάπτυξη σύμφωνα με τις επιλογές της τοπικής κοινωνίας» 

Τουρκία: Συζητάμε με ΗΠΑ για πυρηνικούς αντιδραστήρες - Κοντά σε συμφωνία με Rosatom για Πόντο

ΤΟΥΡΚΙΑ :  ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ Η.Π.Α !

«Οι ΗΠΑ δείχνουν σοβαρό ενδιαφέρον για τον στόχο της Τουρκίας να αυξήσει την πυρηνική της ενεργειακή ικανότητα», δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου Ενέργειας της Τουρκίας

Τουρκία: Συζητάμε με ΗΠΑ για πυρηνικούς αντιδραστήρες - Κοντά σε συμφωνία με Rosatom για Πόντο
φωτ.: Akkuyu Nuclear


Fraport: Απογειώθηκε φέτος η κίνηση στα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται

Στο α’ πεντάμηνο του 2024 διακινήθηκαν περισσότερα από 7,4 εκατ. άτομα στα αεροδρόμια της Fraporτt, κατά 9,2% περισσότερα σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2023