Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου (ανακατασκευασμένου) γηπέδου μπάσκετ της Ιτέας (φωτό)

 























3 σχόλια:

  1. Την επόμενη φορά εκτός από εσωτερικές φωτογραφίες , βγάλτε και καμμία εξωτερική του όμορφου περιβάλλοντος χώρου -αθλητικών εγκαταστάσεων -στον οποίο το κτίριο αυτό είναι το επιβλητικότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κατά τους ολυμπιακούς του 2004 έγιναν εγκαίνια,και στο κλειστό στην Άμφισσα επίσης. Το θέμα είναι τα χαμόγελα των "αρμοδίων" όπως και του κόσμου να υπάρχουν σε βάθος χρόνων για κάθε αθλητική εγκατάσταση.Ας φροντίσετε ("αρμόδιοι"),ας φροντίσουμε (κόσμος) με τα όποια μέσα υπάρχουν εκατέρωθεν να παραμείνει το κλειστό,και κάθε κλειστό, λειτουργικό-φιλόξενο-ασφαλές και καθαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩΡΘΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΑΤΕ. ΣΚΕΠΑΣΑΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΚΗ, ΣΤΟ ΠΑΠΑΛΑΙΟ, ΣΤΟΝ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΟ ΚΟΥΤΡΟΓΙΑΝΝΟ, ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΡΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή