Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Βιογραφικό Σοφίας Αναγνωστάκου - υποψήφιας με τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Λουκά Αναγνωστόπουλου

 



Γεννήθηκα το 1978, κατάγομαι από την Ιτέα Φωκίδος και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως Γεωπόνος - Τεχνολόγος Τροφίμων με ειδίκευση στον Ποιοτικό Έλεγχο και μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Διατροφή και Δημόσια Υγεία. Η οικογενειακή μας επαγγελματική ενασχόληση, με ώθησε να ξεκινήσω μία δραστηριότητα προώθησης της ελιάς και των προϊόντων της, σε χώρο που αναδεικνύει την πραγματική αξία του προϊόντος και δίνει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη μοναδική εμπειρία από την παραγωγή έως και την κατανάλωση.

Από το 2013-2019 υπηρέτησα το μοναδικό σωματείο υγρού στίβου στην περιοχή, τον ιστορικό Ναυτικό Όμιλο Ιτέας, στον οποίον πραγματοποιείται μία προσπάθεια ανάδειξης των αθλημάτων υγρού στίβου και προαγωγής του αθλητικού τουρισμού, μέσω εθνικών και διεθνών διοργανώσεων.

Το 2020 κλήθηκα ως Πρόεδρος Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας, μαζί με άξιους συνεργάτες, να υπηρετήσουμε αμισθί το σημαντικότερο κομμάτι της πόλης της Ιτέας και γενικά του Δήμου Δελφών, το λιμάνι. Μετά τον απολογισμό της τριετίας 2020-2023, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μας εμπιστεύτηκε ανανεώνοντας τη θητεία μας  έως το 2026.

Η Ιτέα είναι η πόλη που μεγάλωσα, που ζω και δραστηριοποιούμαι και ο τόπος που μεγάλωσα τα παιδιά μου. Η ενασχόλησή μου, η αγάπη και το αμείωτο ενδιαφέρον μου για τα κοινά είναι γνωστά στον Δήμο Δελφών. Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, εκλέχθηκα πρώτη σε ψήφους στη Δημοτική Ενότητα Ιτέας και από 1η Σεπτεμβρίου του 2019 διατελώ τα καθήκοντά μου, ως δημοτική σύμβουλος στην παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης. Όλα τα παραπάνω και όρεξη για δουλειά με οδήγησαν στην απόφαση να θέσω υποψηφιότητα εκ νέου ως δημοτικός σύμβουλος για τη ΔΕ Ιτέας με την παράταξη “Ανανεωτική Δύναμη του Δήμου Δελφών” και τον υποψήφιο Δήμαρχο, Λουκά Αναγνωστόπουλο, με τον οποίον συνεργαζόμαστε ήδη 4 χρόνια με σκοπό:


-τον σχεδιασμό και την υλοποίηση συγκεκριμένου οράματος για τον Δήμο Δελφών και ειδικότερα:


-την τουριστική ανάπτυξη διαμέσου του μεγαλύτερου λιμένα του βορείου τμήματος του Κορινθιακού κόλπου σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας.


-τη διαχείριση του μεγαλύτερου συνεχόμενου ελαιώνα της χώρα μας, αυτόν του Δελφικού Τοπίου και την προώθηση του προϊόντος της επιτραπέζιας ελιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου