Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Δελτίο τύπου - Ευχαριστήριο Σοφίας Αναγνωστάκου


Ευχαριστώ θερμά όλους όσους με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και με κατέταξαν στην 3η θέση στην Ιτέα, μετά τον πολλά υποσχόμενο νέο Παντελή Σμαράγδη και τον κύριο Νίκο Γιογάκη και προφανώς νέο αντιδήμαρχο Ιτέας, τον οποίον συγχαίρω και του εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο του.
Εύχομαι στον Δήμαρχο, Παναγιώτη Ταγκαλή, τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, καθώς και τον νέο Πρόεδρο Ιτέας, Γιώργο Παπαποστόλου μία εποικοδομητική θητεία και προσδοκώ επιτέλους, μετά από 4 χρόνια, να συμβάλλουν ενεργά στη βιτρίνα της πόλης μας, την παραλία της Ιτέας, τουλάχιστον στο πεδίο αρμοδιότητάς τους.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να συγχαρώ τους Μπάμπη Χλεμπογιάννη και Ted Worth, για τις δύο πρώτες θέσεις, σε ψήφους, που κατέλαβαν στο τοπικό συμβούλιο της Ιτέας. Είμαι σίγουρη ότι θα συνεργαστούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θερμά συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες, Νίκο Βορριά και Αθανασία Λούρμπα, δύο ανθρώπους με τους οποίους θα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε στο Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας. Τέλος, θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον κύριο Παναγιώτη Μερινόπουλο για την επίδοσή του στην ΔΕ Άμφισσας. Είμαι ήδη σίγουρη για το θετικό του αποτύπωμα.

Μετά από μία αντικειμενική αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, οι ΔΕ Γραβιάς, Παρνασσού και Καλλιέων όρισαν ποια θα είναι η επόμενη Δημοτική Αρχή με μία διαφορά 1342 ψηφοδελτίων.

Στη Δημοτική Ενότητα Δεσφίνας, η παράταξη μας κατέκτησε ποσοστό ~60% και εκλέγει Πρόεδρο την κυρία Γιώτα Καμπαφλή της παράταξης μας, η οποία είμαι πεπεισμένη ότι θα αγωνιστεί για το σωστό.

Στη ΔΕ Ιτέας τα ποσοστά έχουν ως εξής: 52,86% Λουκάς Αναγνωστόπουλος και 39,85% Παναγιώτης Ταγκαλής, ενώ το πρόγραμμα Καλλικράτης απέδειξε, για άλλη μία φορά, ότι πλήττει, όχι μόνο την πόλη της Ιτέας, μιας και η νέα δημοτική αρχή καλείται να διοικήσει τον Δήμο Δελφών με την υπεραξία μόλις 54 ψηφοδελτίων.

Αποδεχόμενη την εκλογική μας ήττα θέλω να ευχαριστήσω τον επικεφαλής μας, Λουκά Αναγνωστόπουλο, με τον οποίον πορευτήκαμε με ηθική και αξιοπρέπεια υπερασπιζόμενοι προπάντων το αίσθημα δικαίου, που μας διακατέχει, καθώς και τα μέλη της παράταξης Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών.

Από το 2009 συμμετέχω στα κοινά έχοντας ως γνώμονα κυρίως το δίκαιο και την πλήρη οικονομική διαφάνεια. Συνεχίζουμε το έργο μας στο Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας, με τους συνεργάτες μου, τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής και τη στήριξη της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου