Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Vivek Ramaswamy.Ο Αντίπαλος του Trump γιά το χρίσμα των Δημοκρατικών στις Η.Π.Α.

 Μιά προσωπικότητα που πληρεί την εικόνα του American Dream, απόλυτα συμβατός με το καθεστώς των ΗΠΑ,αλλά ... Ριζοσπάστης.


Θα τον βρούμε "μπροστά μας ".

Άς γνωρίζουμε λίγα στοιχεία γι' αυτόν.


Στοιχεία από Wikipedia:

«....Ο Βιβέκ Ραμασουάμι γεννημένος στις 9 Αυγούστου 1985 είναι Αμερικανός επιχειρηματίας και πολιτικός υποψήφιος. Ίδρυσε την Roivant Sciences, μια φαρμακευτική εταιρεία, το 2014. Τον Φεβρουάριο του 2023 ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Προεδρία των ΗΠΑ στις προεδρικές εκλογές του 2024 με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.

Πολιτικές Θέσεις

Ο Ραμασουάμι υποστηρίζει ότι η Αμερική αντιμετωπίζει μια «κρίση εθνικής ταυτότητας».  Εισηγείται την οικονομική απεξάρτηση των ΗΠΑ από την Κίνα και έχει αποκαλέσει απάτη την «ατζέντα της κλιματικής αλλαγής». Στο πρώτο ντιμπέϊτ του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος αντιτάχθηκε στην αύξηση της οικονομικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την  και διαφώνησε γι' αυτό το ζήτημα με συνυποψηφίους του......»

Υπάρχουν όμως ενδείξεις που δείχνουν ότι η όλη η επιχειρηματική του εικόνα είναι μάλλον κατασκευασμένη. 'Αλλος ένας Αχυράνθρωπος; Σύντομα θα το καταλάβουμε.

Παρακολουθήστε το παρακάτω video όπου κάποιος ερωτά εύλογα: Πώς επέτυχε να αποκτήσει τόσα χρήματα χρηματιστηριακά ώς επιχειρηματίας φαρμάκων , χωρίς ουσιαστικά να έχει κάποια εμπορική επιτυχία;




Κάθε ομοιότητα με περιστατικά στην Ελληνική Πολιτική σκηνή μάλλον τυχαία είναι.



Αλιεύματα Διαδικτύου.
Γιά την Αντιγραφή 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου