Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

«Προτάσεις Διαφάνειας Δήμου Δελφών» ( Σμαράγδης Παντελής , υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος )


 


2 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον το κείμενό σας. Το κρατάμε και μετά από 5 χρόνια, εφόσον εκλεγείτε δημοτικός σύμβουλος, θα σας ζητήσουμε εξηγήσεις.
    Αν πιστεύτε ότι αυτά είναι τα προβλήματα που απασχολούν άμεσα τον δήμο Δελφών , και συγκεκριμένα την Ιτέα ,έχουμε πρόβλημα.
    Έχετε περάσει καλοκαίρι , Κυριακή μεσημέρι με 40+ βαθμούς , δίπλα από κάδο απορριμμάτων ? ούτε εγώ . Γιατί απλά δεν μπορείς να πλησιάσεις από την βρώμα. Δεν μπορείς να καθίσεις στο μπαλκόνι από την βρώμα. Έχετε κοιμηθεί πάνω στον κεντρικό δρόμο της Ιτέας και να πετάγεστε από τον θόρυβο που κάνουν τα μηχανάκια από τις βγαλμένες εξατμίσεις 2-3-4 το πρωί ? έχετε διασχίσει τις διαβάσεις των πεζών της παραλιακής οδό και να κινδυνεύετε να σας πατήσει αυτοκίνητο γιατί κανείς δεν σταματάει , όπως οφείλει ? έχετε διασχίσει τον παραλιακό δρόμο με τα πόδια όταν έχει έντονη βροχή ? ούτε εγώ, γιατί δεν έχω βάρκα.
    Ωραία και καλά αυτά που μας γράφεται , αλλά μάλλον αφορά άλλο δήμο .
    Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και θα απαντήσει ο Ταγκαλής ότι όλα αυτά μπορούμε να τα λύσουμε με ένα απλικέισον στο έξυπνο τηλέφωνο ή μια ιστοσελίδα!

    Μόνο που αυτά θέλουν εφάπαξ κόστος κατασκευής και μηνιαίο κόστος για να δουλεύουν σωστά.

    Όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει διαγωνισμούς και έξοδα. Αν δεν μπορεί να τα καταλάβει τότε ε τι να πω, ίσως δεν πειράζει αν δεν τα διαβάζει κιόλας. Μπορεί να ακούγεται ελιτίστικο λίγο αυτό αλλά έτσι είναι.

    Συμφωνώ με τον 7:40πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή